Tarkenna hakua

Koirapuistot

Kaarinassa on kaksi koirapuistoa. Littoisten koirapuisto sijaitsee Littoisten hiekkarannan tuntumassa ja Keskustan koirapuisto Vaakunatiellä.

Littoisten koirapuisto, Vanha Littoistentie

Kaarinan uusin koirapuisto valmistui syksyllä 2011 Littoisten hiekkarannan uimarannan tuntumaan. Se on noin 1500 m2 iso yhtenäinen aitaus sekä isoille että pienille koirille. Puiston perusvarustukseen kuuluu kaksi penkkiä, puistoroska-astia sekä koiranjätöksille tarkoitettu syväsäiliö. Puisto on valaistu. Aitauksen ulkopuolelta löytyy pöytäpenkki-yhdistelmä sekä polkupyöräteline. Käyntiportin vieressä on myös ilmoitustaulu, jossa on koirapuiston säännöt.

Keskustan koirapuisto, Vaakunatie

Kaarinan ensimmäinen koirapuisto valmistui 2005 ja se peruskorjattiin 2011. Aitaus on nykyään kaksiosainen, isoille ja pienille koirille on omat puolensa. Isojen koirien puoli on nykyään noin 1090 m2 kokoinen ja pienten koirien puoli 530 m2. Peruskorjauksen yhteydessä uudistettiin myös valaistus sekä peruskalustus. Keskustan koirapuistoon asennetaan keväällä 2016 uudet koiranjätöksille tarkoitetut syväsäiliöt ja vanhat roska-astiat poistetaan.

Koirapuistoissa havaitut viat ja puutteet voi ilmoittaa puhelinnumeroon (02)588 4000 tai viheralueet@kaarina.fi


Viheraluemestari

Tiina Ranki

puhelin 050 5415175