Tarkenna hakua

Kaarinan myytävät tontit

Kaarina myy tonttimaata halukkaille ympäri vuoden. Tämän lisäksi eräistä tonteista järjestetään tarjouskauppoja. Kaarina myy tontteja niin viihtyisään omakoti- ja pientaloasumiseen kuin yritystenkin käyttöön. Tonttimaata on tarjolla myös vuokrakäyttöön.

Uusia omakotitontteja ja rivitalotontteja 

Uusia kiinteähintaisia omakotitontteja löytyy Uusihaasta, Hulkkiosta, Kirismäestä, Sukakadulta ja Pohjanpellonkadulta. 

Uusia rivitalotontteja löytyy Uusihaasta ja Kauselasta. 

Tutustu talviseen Kaarinaan tämän linkin kautta.Tervetuloa Kaarinaan !

Arjen sujuvuus houkuttelee tänne asumaan, sillä tarvittavat palvelut ja monet harrastusmahdollisuudet ovat ilahduttavan lähellä. Luonnon vehreys ja merenläheisyys lataa asukkaat täyteen energiaa. Liikkuminen Kaarinassa sujuu ketterästi polkupyörällä, autolla tai julkisen linja-autoliikenteen, kuten Fölin kyydissä. Luontoreitit, Saariston Rengastie ja veneväylät vievät pienet ja suuremmat vielä kauemmas ikimuistoisiin seikkailuihin.

Kaarina on palkittu lukuisia kertoja Suomen yritysmyönteisimmäksi paikaksi, koska meillä yrityshankkeet hoidetaan nopeasti ja joustavasti. Tontit yrityksille sijaitsevat huippupaikoilla, suoraan Turku-Helsinki E18-moottoritien ja sen neljän liittymän varrella. Sijainti lähellä Turun ja Naantalin satamia ja Turun lentokenttää mahdollistaa mutkattomat kulkureitit kauemmas maailmalle ja nopeasti takaisin.

Sähköinen tonttiesite