Tarkenna hakua

Nuori Kulttuuri tanssittaa satavuotiaassa Suomessa

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. 

2017 Moves

Moves on valtakunnallinen tanssin tapahtumakokonaisuus. Tanssikatselmukset on tarkoitettu 10 - 20 vuotiaille tanssin harrastajille. Eri puolilla Suomea järjestetään alkuvuodesta aluetapahtumia. Näistä kiinnostavimmat esitykset lähetetään valtakunnalliseen tapahtumaan Rovaniemelle 26. - 28.5.2017.

Varsinais-Suomen aluetapahtuma järjestetään Salossa la 1.4.2017. Tapahtuman vastuuhenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.

Iloittautuminen Salon tapahtumaan viimeistään 5.3.2017 tämän linkin kautta.

2016 Teatris

Valtakunnallinen tapahtuma järjestettiin Vaasassa 27. - 29.5.2016. Kaarinan nuorisopalveluiden Joo-teatteri palkittiin tapahtumassa kannustusstipendillä.

2015 Sounds

Valtakunnallinen Sounds järjestettiin Porvoossa 15. - 17.5.2015. Kaarinasta tapahtumaan osallistuivat KvaMu-kvartetti ja Kaarinan lukion rokkibändi.

Kansainvälinen Nuori Kulttuuri

Kansainvälinen Nuori Kulttuuri tukee Nuori Kulttuuri –tapahtumiin osallistuneiden nuorten kulttuuriryhmien esiintymismatkoja ulkomaille. Ohjelma kannustaa taitelijaryhmiä aktivoitumaan ja etsimään itselleen mieluisia esiintymismahdollisuuksia.

Ohjelman kautta nuoret saavat kansainvälistä esiintymiskokemusta, tapaavat muiden maiden samaa lajia harrastavia nuoria sekä kehittyvät itse lajinsa harrastajina. Avustuksia myönnetään tasapuolisesti eri taide- ja kulttuuriryhmille ja eri maihin suuntautuviin matkoihin.

Avustuksia myönnettäessä huomioidaan erityisesti esiintymisten määrä ja näkyvyys matkan aikana. Ohjelman kautta ei tueta kahdenvälisiä tapaamisia tai esimerkiksi tutustumis- ja opintomatkoja.

Myönnettävä avustus on harkinnanvarainen. Avustuksen suuruuteen vaikuttaa nuorten määrä, esiintymismatkan ohjelma, kohdemaa sekä matkakustannukset. Avustuksella ei ole tarkoitus rahoittaa kaikkia esiintymismatkan kuluja.

Tukea haetaan Nuori Kulttuuri –säätiöstä. Lisätietoja saat nettisivuilta www.nuorikulttuuri.fi.