Tarkenna hakua

Kaarinan musiikkileiri 25.6.-1.7.2018

Tervetuloa Kaarinaan musiikkileirille! Kaarinassa sinua odottavat erinomaiset pedagogit, sinfoniaorkesteri, jousiorkesteri sekä kaksi eritasoista puhallinorkesteria. Odotettavissa musiikin täyttämä viikko hienojen opettajien ja ison kaveripiirin joukossa!

Maailmanhistorian ensimmäinen valtakunnallinen musiikkileiri järjestettiin  Kaarinassa 26.6.-2.7.2017. Toinen Kaarinan musiikkiviikko ja musiikkileiri järjestetään 25.6.-1.7.2018.

Musiikkileiri kiittää ja kumartaa

Leirille pääset ilmoittautumaan 1.2.2018 alkaen sivun reunassa olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on käynnissä 13.5.2018 saakka. Osassa soittimista on vielä tilaa ja ilmoittautua voi vielä toukokuun loppuun asti. Harppuluokka täynnä.

Voit osallistua leirille joko päiväoppilaana tai täysihoitolaisena.  Löydät tarkemmat tiedot majoituksesta Majoitus -sivulta. Viime vuoden tapaan koulumajoitus on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, mutta päiväoppilaana voit osallistua leirille minkä ikäisenä tahansa. 

Leirillä saat joka päivä soittotunnin, pääset osallistumaan ainakin yhteen orkesteriin, saat soittaa kamarimusiikkia, pääset esiintymään, saat kuulla ihanaa musiikkia jokailtaisissa konserteissa. Harjoitteluluokkia on runsaasti, ja leirin sijainti aivan Kaarinan keskustassa tarjoaa sinulle kaikki Kaarinan palvelut. Leirin vapaa-ajan ohjaajat keksivät hauskaa tekemistä, ja löydät uusia samanhenkisiä kavereita!

Sinfoniaorkesterin ohjelmistossa on tänä vuonna Viron 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi Veljo Tormiksen Overture no 1, Sergei Rahmaninovin The Rock op. 7, sekä Claude Debussyn Trois Nocturnes. Puhallinorkestereiden ja jousiorkesterin ohjelmistot selviävät lähempänä leiriä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Nähdään Kaarinassa!

Koko opettajakunnan puolesta
Anne-Mari, Emilia, Mikk ja Pauliina

Lisätietoja

Kaarinan Musiikkiviikon toteuttaa Suomen nuorten orkesterimuusikoiden tuki ry yhteistyössä Kaarinan kaupungin kanssa.

Sähköpostiosoite

kaarinamusic@gmail.com