Tarkenna hakua

Haku kaupungin näyttelytiloihin

Tältä sivulta löydät tarvittavat tiedot Kaarinan kaupungin näyttelytilojen hakuun.

Kaarinan kaupungissa järjestettävien näyttelyiden tarjonnassa pyritään monipuolisuuteen ja laaja-alaisuuteen. Näyttelyjen tulee vastata eettisesti, laadullisesti ja tekniseltä toteutukseltaan vaatimuksia, joita voidaan asettaa julkisissa tiloissa esillä olevalle näyttelylle.

Kaarinan kaupungilla on kolme näyttelytilaa, kaksi Kaarina-talossa ja yksi Piikkiön kirjastossa. Tiloja vuokrataan sekä kaupungin sisäisille että ulkopuolisille näyttelyn järjestäjille. Näyttelyissä on jatkuva haku. Tiloja haetaan erillisellä lomakkeella tai suoraan verkossa. Hakemuksessa tulee antaa mahdollisimman tarkat tiedot näyttelystä ja näyttelyn järjestäjästä. Kaarinan kaupungin näyttelytyöryhmä valitsee näyttelyt hakemusten perusteella. Valinnassa asetetaan painoarvoa paikallisuudelle.

  • Kaarina-talo 1. kerros: Ensisijaisesti laajempia näyttelykokonaisuuksia.
  • Kaarina-talo 2. kerros: Ensisijaisesti paikallisten toimijoiden näyttelyjä.
  • Piikkiön kirjasto: Ensisijaisesti paikallisten toimijoiden näyttelyjä.

Näyttelyaika on pääsääntöisesti yksi kalenterikuukausi. Näyttelytilat ovat auki Kaarina-talon ja Piikkiön kirjaston aukioloaikojen mukaan. Näyttelytilat eivät ole varsinaisesti valvottuja tiloja.

Maksut

Näyttelyn järjestäjä sitoutuu pystyttämään ja purkamaan itse näyttelynsä, sekä vastaamaan näyttely- ja kuljetuskustannuksista. Lue lisää >>

Rakentaminen, purkaminen ja vakuutukset

Näytteilleasettaja huolehtii itse näyttelyn pystyttämisestä ja purkamisesta sovittuina aikoina aukioloaikojen puitteissa. Lue lisää >>

Varustelu

Kaupungin näyttelytiloissa on vaihteleva varustus. Lue lisää >>

Hakeminen

Kaarinan kaupungin näyttelytiloja voi hakea verkkolomakkeella. Lue lisää >>

Kaarinan kaupungin näyttelytoiminnan periaatteet 

"Kaarinan kaupungin tiloihin sopivia näyttelyitä ovat taidenäyttelyt, valokuvanäyttelyt, käsityö- ja tekstiilinäyttelyt, kirja-, kuva- ja tekstiaineistoa sisältävät informatiiviset näyttelyt sekä esinenäyttelyt. Näyttelyiden tarjonnassa pyritään monipuolisuuteen ja laaja-alaisuuteen. Lisäksi näyttelytoiminnalla tuetaan paikallista toimintaa. Sotaa ja väkivaltaa ihannoivia, rotusortoa puoltavia tai muulla tavalla ihmisarvoa loukkaavia näyttelyitä ei järjestetä."

Kaarinan kaupunginhallituksen päätös 7.8.2017

Markkinointi

Kaupunki tiedottaa näyttelyistä omilla kanavillaan: kotisivulla, tapahtumakalenterissa, Facebookissa, Instagramissa, tiedotusaukeamalla, info-TV:ssä ja tapahtumalehtisessä. Näyttelyjärjestäjän omaa tiedotusmateriaalia voi jättää jaettavaksi näyttelyn yhteyteen.

Lisätietoja

nayttelyt@kaarina.fi

Anri Veston, kulttuurituottaja puh. 050 3530 946

Mirja Karppanen, kulttuurituottaja puh. 050 3732 620