Tarkenna hakua

Piispanpäivät 

Kuusiston kauniilla saarella on järjestetty Piispanpäivät ensimmäisen kerran elokuussa 2007. Piispanpäivien pääareenalla Kuusiston linnanraunioilla yhdistyvät historia ja nykypäivä. Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille. Piispanpäivät järjestetään yhteistyössä Kaarinan seurakunnan ja Kuusiston Taidekartanon kanssa 18. - 19.8.2018.

Lastentapahtuma Datum in Custu ja Juhlajumalanpalvelus ovat vakiinnuttaneet asemansa Piispänpäivien ohjelmassa. Tällä hetkellä tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kaarinan kaupungin kulttuuripalveluiden, Kaarinan seurakunnan ja Kuusiston taidekartanon kanssa. Vuonna 2017 tapahtumaa olivat järjestämässä myös kaupungin liikuntapalvelut sekä Metsähallituksen ja Humanistisen ammattikorkeakoulun Lights on! -hanke.

Lastentapahtuma Datum in Custu on pari vuotta nykyisiä Piispanpäiviä vanhempi tapahtuma. Se on saanut nimensä piispa Maunu I:n kirjeestä vuodelta 1295. Piispa päiväsi kirjeensä tekstillä "Datum in Custu", mikä on ensimmäinen kirjallinen maininta Kuusistosta. 


Geezabrake Band 2016Tanssiteatteri MD 2016
Teatteri IlmiÖ 2016Akrobatiaa 2014Vuononhevoset Kuusistossa 2011