Tarkenna hakua

Visiitin kuntosali, esteetön

Esteetön kuntosali Visiitti, Rantayrttikatu 1, on suunnattu ikääntyneille sekä erityisryhmille.

Visiitin kuntosali

Kenelle Visiitti?

Omaishoidon tukikeskus Visiitin kuntosali on tarkoitettu toimiintakyvyltään heikentyneille ikääntyneille / vammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat esteetöntä ja helppokäyttöistä kuntosalia. Visiitin kuntosalia voivat käyttää eläkeläiset, erityisryhmiin kuuluvat, omaishoitajat ja -hoidettavat sekä kotihoidon asiakkaat. Lisäksi salia voivat käyttää Visiitin vapaaehtoiset, yli 65-vuotiaat sekä Kaarinan kaupungin henkilökunta, jos vuoroja on vapaana.

Ohjatut vuorot ovat niitä harjoittelijoita varten, jotka tarvitsevat apua harjoittelussaan. Ohjattuihin vuoroihin on erillinen ilmoittautuminen.

Ota tarvittaessa yhteyttä erityisliikunnan suunnitelijaan, p.050 373 2641 tai vanhuspalveluiden fysioterapeuttiin, p. 050 373 2899 tai
050 306 4930. Ohjaus ja neuvonta on maksutonta. Mikäli tarvitset yleisluonteista ohjausta ikääntyneen kuntosaliharjoitteluun/laitteiden käyttöön: Wertaisliikuttajien ohjaama maksuton laiteohjaus on tiistaisin klo 15.00-16.30. Ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Miten Visiitti on auki?

Visiitin kuntosali on auki viikon jokaisena päivänä klo 8-20. Iltaisin ja viikonloppuisin kulku on omaishoidon tukikeskuksen pääoven kautta, muulloin myös alaovesta. Tietoa aikatauluista tämän sivun lisäksi Visiitin kuntosalin ilmoitustaululla ja yhteispalvelupisteissä. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Seuraa ilmoittelua Visiitin kuntosalin ilmoitustaululla.


Visiitin kuntosalin käyttömaksut:

Visiittikortti syyskausi 1.7-31.12. 2018

  • Kaarinalaisille eläkeläisille, pitkäaikaissairaille ja erityisryhmiin kuuluville, 35€/ kausi
  • ulkopaikkakuntalaisille em. perustein 40€/ kausi

65+ kortti/ 70+ kortti
Ei oikeuta ammattilaisten ohjaamiin vuoroihin

  • 65- vuotta täyttäneille kaarinalaisille. 70 €/ vuosi (kortin lunastus 5€). Vuosihinta alenee jäljellä olevien kalenterikuukausien mukaan ( 6€/ kk).
  • Uusia 70+ kortteja ei enää myydä. Vanhaan korttiin voi lunastaa 65+ kortin hinnalla tarran, syyskausi 35€.

Maksuton kaarinalaisille:
omaishoitajille/ -hoidettaville, Omaishoidon tukikeskus Visii-tin, kotihoidon-, palveluasumisen-, laitoshoidon-, Tiklin asiakkaille, veteraanitunnuksen omaaville ja heidän puolisoilleen, sekä Visiitin vapaaehtoisille.

Myyntipaikkoina palvelupisteet:
Lautakunnankatu 1, 02 588 4010 ja Piikkiön kirjastossa, Hadvalantie 9, 02 588 4020