Tarkenna hakua

Kaarinan kansalaisopisto - tervetuloa tutustumaan uusiin tieto- ja taitoaineisiin!

Kaarinan kansalaisopisto on Kaarinan kaupungin hyvinvoinnin edistämispalvelujen alaisuudessa toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos.

Kaarinan kansalaisopisto on varsinaissuomalaisen ILO OPPIA! –opistoverkoston jäsen. Koulutamme opettajia INNO-OPISTOT -hankkeessa. Tarjoamme hyvää, laadukasta ja ammattitaitoista opetusta.

Tervetuloa oppimaan opastuksellamme sekä uusia tieto- että taitoaineita. Vaihtoehtoisesti voit lisätä elämääsi laatua aloittamalla kanssamme uuden mielenkiintoisen harrasteen. Oppaaksi saat koko innostavan ja taitavan opettajakuntamme. Opetuksemme on aina laadukasta ja sen takaavan alueen parhaat asiantuntijat.

Julkaisemme ajankohtaisia tiedotteita kuukausittain Kaarina-lehdessä sekä tällä sivustollamme että Facebook-sivuillamme.

Opisto tiedottaa Kaarina lehdessä 4.3.2015

TERVEISET KAARINAN KANSALAISOPISTOLTA!Vielä maaliskuussa kansalaisopistolla alkaa runsaasti uusia kevätkursseja. Useat ... Lue lisää

Hyvän mielen mattopaja lukukaudella 2014 - 2015

Hyvän mielen mattopaja on Kaarinan kansalaisopiston avoin työpaja, johon jokainen on tervetullut kokeilemaan räsymaton ... Lue lisää

ILO OPPIA! -opistoverkosto

ILO OPPIA! -opistoverkosto edistää varsinaissuomalaisten kansalaisopistojen osaamista. ... Lue lisää

rss:Kaarinan kaupunki/kansalaisopisto

Seuraa meitä:
 Facebookissahttp://www.facebook.com/kaarinankansalaisopisto
 Twitterissä https://twitter.com/kansalaisopisto 
 tai tilaa opiston uutiset RSS-syötteenä!