Tarkenna hakua

Kaarinan kansalaisopisto - tervetuloa tutustumaan uusiin tieto- ja taitoaineisiin!

Kaarinan kansalaisopisto on Kaarinan kaupungin hyvinvoinnin edistämispalvelujen alaisuudessa toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos.

Kaarinan kansalaisopisto on varsinaissuomalaisen ILO OPPIA! –opistoverkoston jäsen. Koulutamme opettajia INNO-OPISTOT -hankkeessa. Tarjoamme hyvää, laadukasta ja ammattitaitoista opetusta.

Tervetuloa oppimaan opastuksellamme sekä uusia tieto- että taitoaineita. Vaihtoehtoisesti voit lisätä elämääsi laatua aloittamalla kanssamme uuden mielenkiintoisen harrasteen. Oppaaksi saat koko innostavan ja taitavan opettajakuntamme. Opetuksemme on aina laadukasta ja sen takaavan alueen parhaat asiantuntijat.

Julkaisemme ajankohtaisia tiedotteita kuukausittain Kaarina-lehdessä sekä tällä sivustollamme että Facebook-sivuillamme.

UUSI LISÄKURSSI: AIKUISET JA LAPSET KOKKAAVAT YHDESSÄ!

Asuuko teidän kodissa seuraava Junior Chef-Finland? Maanmainio kokkimme Ilmari Tuominen pitää vielä toisen kurssin ... Lue lisää

Kohta 200 facebook tykkääjää

Kansalaisopisto Facebookissa paukahtaa kohta 200 tykkääjän raja. Oletko se Sinä joka olet meidän 200. tykkääjä? ... Lue lisää

Kuntoilijan ravitsemus

Ilmaisluento ravitsemuksesta kuntoliikkujan näkökulmasta. ... Lue lisää

rss:Kaarinan kaupunki/kansalaisopisto

Seuraa meitä:
 Facebookissahttp://www.facebook.com/kaarinankansalaisopisto
 Twitterissä https://twitter.com/kansalaisopisto 
 tai tilaa opiston uutiset RSS-syötteenä!