Tarkenna hakua

Kaarinan kansalaisopisto - tervetuloa tutustumaan uusiin tieto- ja taitoaineisiin!

Kaarinan kansalaisopisto on Kaarinan kaupungin hyvinvoinnin edistämispalvelujen alaisuudessa toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos.

Kaarinan kansalaisopisto on varsinaissuomalaisen ILO OPPIA! –opistoverkoston jäsen. Koulutamme opettajia INNO-OPISTOT -hankkeessa. Tarjoamme hyvää, laadukasta ja ammattitaitoista opetusta.

Tervetuloa oppimaan opastuksellamme sekä uusia tieto- että taitoaineita. Vaihtoehtoisesti voit lisätä elämääsi laatua aloittamalla kanssamme uuden mielenkiintoisen harrasteen. Oppaaksi saat koko innostavan ja taitavan opettajakuntamme. Opetuksemme on aina laadukasta ja sen takaavan alueen parhaat asiantuntijat.

Julkaisemme ajankohtaisia tiedotteita kuukausittain Kaarina-lehdessä sekä tällä sivustollamme että Facebook-sivuillamme.

Luento: Siksi teemme käsitöitä, osa 1

Kaarinan kansalaisopisto tarjoaa käsityön harrastajille tekstiilikulttuuriseuran kolmiosaisen luentosarjan "Siksi teemme ... Lue lisää

Hyvinvointi- ja Harrastemessut 2014

Kaarina Hyvinvointi- ja Harrastemessut keskiviikkona 29.10.2014 Hovirinnan koululla klo 17.00 - 20.00! ... Lue lisää

Lokakuussa alkavia Opiston kursseja

Lokakuussa käynnistyy Opistolla yhteensä 37 kurssia. Alla oleviin kursseihin on vielä joitakin paikkoja. Nyt nopeasti ... Lue lisää

rss:Kaarinan kaupunki/kansalaisopisto

 
Tykkää meistä Facebookissahttp://www.facebook.com/kaarinankansalaisopisto tai tilaa opiston uutiset RSS-syötteenä!