Tarkenna hakua

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen lukukauden 2017 -2018 opiston kursseille avautui 11.8.2017 klo 08.00. Ilmoittautua voi internetissä tai puhelimitse.

Opinto-ohjelma 2017-2018

Työvuoden 2017-2018 opinto-ohjelmaan pääset tutustumaan vieressä olevasta nettivaraus linkistä. 
Kursseja voi myös vielä tulla lisää. Näistä lisäyksistä ilmoitamme näillä www-sivuilla sekä FB-sivuillamme että Kaarina-lehden info numeroissa.

Uuden opinto-ohjelman näköispainos

Oheisesta linkistä pääset tutustumaa opinto-ohjelmaan. Nyt vielä on esillä lukukauden 16-17 opinto-opas ja se avautuu uuteen ikkunaan. Lukukauden 17-18 julkaistaan täällä heinä- elokuun vaihteessa.

Opinto-ohjelman jakelu

Opinto-ohjelma jaettiin elokuun 2017 alussa niihin kaarinalaisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainosjakelukieltoa. Mainosjakelukiellossa olevat kotitaloudet voivat noutaa opinto-ohjelman yhteispalvelupisteistä (Kaarina ja Piikkiö), Kaarinan pääkirjastosta tai Littoisten monitoimitalolta elokuun puolivälin jälkeen.

Ilmoittautuminen aikuisten kursseille

Aikuisten kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon internetissä opinto-ohjelmaan merkittyyn kurssikohtaiseen määräaikaan mennessä. Ilmoittautua voi ympäri vuorokauden www-osoitteessa: www.kaarina.fi/kansalaisopisto > Ilmoittautuminen (tai https://www.opistopalvelut.fi/kaarina/index.asp). Mikäli käytössä ei ole internet-yhteyttä, kursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse arkipäivisin toimistoaikaan, p. (02) 588 2040.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Opintoryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautua voi niin kauan kuin opintoryhmässä on tilaa. Opintoryhmän täytyttyä on mahdollista ilmoittautua varasijalle.
Peruuttamaton ja maksamaton kurssipaikka on perintätoimikelpoinen.
Maksumuistutuksesta perimme 5€/kurssi. Jos vanha kurssimaksu on maksamatta, emme ota uudelle kurssille.
Ilmoittautuminen lukukauden kursseille alkaa sekä internetissä että puhelimitse (p. (02) 588 2040) 11.8.2017 klo 08:00.
Poikkeus: Kielten jatkoryhmiin voit ilmoittautua jo 1.8.2017 klo 08.00 alkaen internetissä toimivassa nettivarausjärjestelmässä.

Muistutamme että aikuisten kurssien ikäraja on 18v kurssin aloitushetkellä. 

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten kursseille
- UUTTA 2017!

Sekä lasten musiikinryhmä- että yksilöopetukseen voit nyt ilmoittautua helposti internetissä. Yksilö-opetuksen tarkka opetusaika sovitaan opettajan kanssa ensimmäisellä soittokerralla.

Samat nettiosoitteet kuin on mainittuna yllä aikuisten kurssien kohdalla. Linkki varausjärjestelmään tämän sivun oikeassa palstassa.