Tarkenna hakua

Kaarina-talo

Kaarina-talo kaupungin ytimessä, osoitteessa Lautakunnankatu 1, avautuu vähitellen meidän kaikkien yhteiseksi tiedonlähteen, asioinnin ja viihtymisen keskukseksi. Uusi pääkirjasto ja Palvelupiste Fiskari ovat jo avoinna ja myöhemmin helmikuussa avautuu myös Kahvila-Ravintola Huikopala. Kaarina-talon edustan ja torin valmistumista joudumme odottamaan pitempään: vanhan pääkirjaston rakennusta aletaan purkaa vuoden 2018 aikana.

Meidän Kaarina-talo

Kaarina-talo avautuu tammikuussa 2018. Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.

Kaarina-talo on monen toimijan monitoimitalo. Kaarina-talossa voit käyttää kirjaston palveluja, asioida palvelupiste Fiskarissa, kahvistella tai lounastaa sekä nauttia näyttelyistä ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta Kaarina-salissa ja koko tilassa. Tulevista tapahtumista saat lisätietoa alla olevasta kohdasta Tapahtumat.

Kaarina-salia ja kirjaston harrastustiloja voi jo varata sähköisen varauskalenterin kautta, kokoustilat tulevat varattaviksi myöhemmin.

Kokoustilojen käyttöä rajoittaa ensi alkuun vuonna 2018 virastotalossa alkava remontti. Talon käyttö ja tapahtumat muotoutuvat kävijöiden mukaan: tule tekemään meidän Kaarina-taloa.

Kaarina-talon palvelut

Pääkirjasto

Avoinna 29.1.2018 alkaen ma-pe 9-19, la 10-15 (kesälauantait suljettu 1.6.-31.8.)

Yhteystiedot

Tilat ja palvelut

Palvelupiste Fiskari

Palvelupiste avautui Kaarina-talossa maanantaina 12.2. Fiskari on avoinna ma-pe klo 9-19.

Palvelupiste Fiskari on monen palvelun paikka, jossa voit hoitaa samalla käynnillä useita asioita:

Palvelupiste Fiskari on Kaarinan virallinen matkailuneuvontapiste- kansalaisopiston kurssi-ilmoittautumiset
- kaupungin lähettämien laskujen maksut
- asumisoikeusasuntojen järjestysnumerot
- seudullisen liikenteen Föli-korttien osto ja lataus
- Kaarina-Teatterin ja Saaristo Openin liput
- tori-, vene- ja viljelypaikkojen varaukset
- matkailuasiat: Fiskari on kaupungin virallinen matkailuneuvontapiste

Palvelupiste Fiskari ja kirjasto tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä. Osan Fiskarin palveluista saat helmikuun kuluessa myös kirjaston 1. kerroksen infotiskiltä: laskujen maksut, Föli-korttien lataukset sekä Kaarina-Teatterin ja Saaristo Openin liput. Fiskarin tiskillä taas voit maksaa kirjaston maksuja tai hoitaa kirjastokorttiin liittyviä asioita.

Kaarina-sali

Kaarina-salia voi varata sähköisen järjestelmän kautta. Valitse kaupungiksi Kaarina ja klikkaa Hae tilaa. Muut Kaarina-talon tilat tulevat varattaviksi vähitellen niiden valmistuessa.


Näyttelyt

Kaarina-talossa on näyttelytilaa kahdessa kerroksessa. Näistä ja kaupungin muistakin näyttelyistä saat lisätietoa kaarina.fi/nayttelyt

Tapahtumat

Kaarina-salin lisäksi talossa tapahtuu joka puolella. Keväällä 2018 jazz svengaa aulassa, naiskuoro Aino kruunaa naistenpäivän ja Kirjaston Kettu on halattavana lasten omissa kekkereissä. Mindfulness-hetkiin voit poiketa vaikka lounastunnilla ja kevätkausi huipentuu toukokuussa Kaarina-talossa ja sen ympäristössä järjestettäviin Toukon päivän karnevaaleihin. 

Lisätietoja sähköisestä esitteestä, jota on jaossa paperiversiona Kaarina-talossa ja kaupungin eri toimipisteissä. Tapahtumista ilmoitetaan myös kaupungin tapahtumakalenterissa, koteihin jaettavassa tiedotusliitteessä sekä sosiaalisessa mediassa.

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. Kaarina-talon opastekarttaKlikkaamalla pohjakuvaa saat sen suuremmaksi.

Kokoustilat

Kaarina-talon kokoustilat tulevat varattaviksi sähköisen kalenterin kautta myöhemmin.

Kaupungin hallinnon palvelut

Kaarina-talon kolmannessa kerroksessa työskentelevät kaupungin johto (kaupunginjohtaja ja palvelualuejohtajat), talous- ja hankintapalvelut sekä sivistyspalveluiden hallinto. Tapaamisista on hyvä sopia etukäteen joko ottamalla yhteyttä johdon sihteeri Terhi Jerkkuun terhi.jerkku(at)kaarina.fi, puh. 050 314 0905 tai suoraan henkilöön itseensä.

Kahvila-Ravintola Huikopala

Kirjaston ja palvelupisteen kanssa samoihin aikoihin avautuvan Kahvila-Ravintola Huikopalan palvelut ja aukioloajat päivittyvät yrityksen sivuille myöhemmin.

Kulku Kaarina-taloon

Kaarina-talo rajoittuu sekä Lautakunnankatuun että Oskarinkatuun. Kulku talolle saattaa vaihdella lähiympäristössä tehtävien purku- ja rakennustöiden vuoksi. Käyntiosoite on Lautakunnankatu 1 ja lähimmälle pysäköintialueelle ajetaan tällä hetkellä joko Lautakunnankadun tai Puntarinkadun kautta. Pysäköintitilaa on myös Oskarinkadun ja -aukion puolella. Jalankulku taloon pyritään pitämään auki koko ajan Oskarinkadulta, -aukiolta ja Lautakunnankadulta päin.

Lähin seudullisen liikenteen pysäkki on Pyhän Katariinan tiellä, lisätietoja Fölistä

Muut julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat Kaarina-talon läheisyydessä Uudenmaantiellä (tie 110). 

WiFi - langaton verkko

Kaarina-talossa on langaton verkko kaarina_vieras
Pääset verkkoon tunnuksella Kaarina!