Tarkenna hakua

Sosiaalityö

Sosiaalityö on suunnitelmallista ja tavoitteellista työskentelyä yhdessä asiakkaan kanssa.

Sosiaalityöntekijöiden asiakkaiksi ohjautuvat ne asiakkaat, joiden tilanne vaatii pitkäaikaisempaa selvittelyä ja tukemista. Sosiaalityöntekijöille ohjautuu asiakkaita myös Kelan toimeentulotukiasiakkuuden kautta. Asiakkaat voivat myös itse varata tapaamisajan sosiaalityöntekijän kanssa.

Asiakkuuden aikana voidaan selvittää esimerkiksi taloudelliseen tilanteeseen, työllistymiseen ja aktivointiin liittyviä asioita, elämän hallinnan kysymyksiä tai päihteiden käyttöön liittyviä ongelmia. Työskentelyn yhteydessä tehdään myös palvelutarpeen arviointia mahdollisten muiden palveluiden käynnistämiseksi.

Työskentely perustuu asiakastapaamisiin, joita pidetään asiakkaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa sosiaalityöntekijä tekee yhteistyötä asiakkaan muun verkoston kanssa. Ohjausta ja neuvontaa annetaan paljon myös puhelimitse. 


Sosiaalityöntekijöiden yhteystiedot

Sosiaalipalveluiden sosiaalityöntekijöiden puhelinnumerot ja puhelinajat


Sosiaalipalveluiden ohjaus&neuvonta
p. 050 314 5163 arkisin klo 10-14.
 Tästä numerosta tavoitat sosiaalipalveluiden paikalla olevat työntekijät. Tapaamisia sosiaalitoimistolla pidetään vain ajanvarauksella.


Asiakasneuvonta-ajat ilman ajanvarausta
Neuvonta-ajalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-14.30 Kaarina-talon alakerrassa (kokoustila Torpansuntti) voit tulla kysymään sosiaalipalveluiden palveluista tai oman asiasi käsittelystä. Neuvonta-ajalla ei tehdä päätöksiä.

Neuvonta-ajoissa on kesätauko 20.6.-29.7.2018.Sosiaalipalveluiden yksikkö
Käyntiosoite on Pyhän Katariinan tie 2 (palolaitoksen rakennus).


Sosiaalipalvelut
Pyhän Katariinan tie 2
20780 Kaarina
(02) 588 4000

Karttalinkki