Tarkenna hakua

Ikäihmisten palvelutori Eerikki

Palvelutori Eerikin toiminnan tavoitteena on tarjota ikäihmisille ja heidän omaisilleen henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta keskitetysti yhdessä paikassa. Palvelutorilla saa tietoa eri palvelutuottajista ja myös palveluseteleistä. Siellä voi tutustua laitetorilla erilaisiin pienapuvälineisiin. Palvelutorilla työskentelevät palveluohjaajat. Henkilökunta tekee tarvittaessa kotikäyntejä. Aulaemännät ja -isännät ovat mukana vapaaehtoisina auttamassa mm. palvelutorilla järjestettävissä erilaisissa tapahtumissa.

Toimitilat tulevat Katariinankulman senioritalojen A-talon 1. kerrokseen (osoite: Puntarikatu 2).  Senioritalo valmistuu helmikuun lopussa. Palvelutori Eerikin toiminta alkaa maaliskuussa.

Yhdessä suunniteltu

Ikäihmisten palvelutori Eerikin toimintaa on ideoitu yhdessä eläkeläisjärjestöjen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa vuosien 2016 - 2017 aikana yhteisissä keskustelutilaisuuksissa ja työpajoissa.  

Palvelutorin toiminnan suunnittelusta on kerrottu monissa eri tapahtumissa mm. Ikinä -messuilla ja keskustan aluetapahtumissa sekä eläkeläisjärjestöjen tilaisuuksissa.

Palvelutori Eerikin toimintaan liittyy myös tulevien lähitorien suunnittelu vuoden 2018 aikana. Lähitoreina tulevat toimimaan Hovirinnan palvelukeskus, omaishoidon tukikeskus Visiitti, Piikkiökoti, Tupasvillan palvelutalo ja Värttinän palvelutalo. 

Lisätietoja palvelutori Eerikin toiminnasta: ikäihmisten palvelujohtaja Seija Sjöblom, seija.sjoblom@kaarina.fi tai 050 3732 526.