Tarkenna hakua

Ikäihmisten palvelutori Eerikki

Vuonna 2018 valmistuva Palvelutori Eerikki tarjoaa ikäihmisille ja  heidän  omaisilleen henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta keski-tetysti yhdessä paikassa. Palvelutori tarjoaa tietoa eri palvelutuottajista ja siellä voi tutustua myös erilaisiin apuvälineisiin. Henkilökunta tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä. Palvelutorilla työskentelevät palveluohjaajat.

Toimitilat tulevat Katariinankulman senioritalojen A-talon 1. kerrok-seen (osoite: Puntarikatu 2).  Senioritalo valmistuu helmikuussa 2018. Palvelutori Eerikin toiminta alkaa maaliskuussa 2018..

Yhdessä suunniteltu

Ikäihmisten palvelutori Eerikin toimintaa on ideoitu yhdessä eläke-läisjärjestöjen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa viime vuo-den kevään ja tämän vuoden kevään aikana yhteisissä keskustelu-tilaisuuksissa. Seuraavat ideointitilaisuudet ovat lokakuun aikana.  

Palvelutori Eerikin toiminnan suunnitteluun liittyy myös tulevien lähitorien, aluetorien suunnittelu. Lähitoreina tulevat toimimaan:

  • Hovirinnan palvelukeskus
  • Visiitti
  • Tupasvillan palvelutalo
  • Värttinän palvelutalo.

Katariinankulman senioritalot

Rakenteilla olevat Katariinankulman senioritalot  tarjoavat turvallista asumista ikäihmisille. Katariinankulmaan, Kaarinan ydinkeskustaan, lähelle kaikkia palveluita tulee kahteen senioritaloon yhteensä 76 senioriasuntoa. A- talo valmistuu ensi vuonna helmikuussa ja B-talo elokuussa. Senioriasunnot ovat esteettömiä.

Kanta-Kaarinan kotihoidon henkilökunnan toimitilat tulevat A-talon 2. kerrokseen. Senioritalojen asukkailla on siten mahdollisuus saada tarvitsemansa hoiva- ja hoitopalvelut joustavasti lähipalveluna, mikä varmistaa asukkaiden turvallisuuden.

Senioritaloista saa lisätietoja Maininki kiinteistöpalvelujen toimistosta, Voudinkatu 3, puh. 02 - 2764666. 

Lisätietoja palvelutori Eerikin toiminnasta: ikäihmisten palvelujohtaja Seija Sjöblom, seija.sjoblom@kaarina.fi tai 050 3732 526.

WP_20170928_15_50_49_Pro (3).jpgKatariinankulman senioritalojen A-talon harjannostajaisia vietettiin 28.9. tulevan Palvelutori Eerikin aulatilassa.  Eerikin aula on ainakin riittävän korkea ja niin avara, että sinne mahtuu hyvin esim. suunniteltu laitetori. Palvelutori Eerikin palveluohjaajat ovat jo aktiivisesti suunnitelleet palvelutorin  tulevia palveluita ja tilan moninaista käyttöä.

Ideointitilaisuus 17.10.2017