Tarkenna hakua

Tiedote 4.9.2017

Kaarinan kesäauto

Kesäauton  kootut seikkailut; kuvakisan voittajat arvottu

KaarinanKesaauto.jpg

Kaarinan kesäauton on ilahduttanut kaupunkilaisia ja vierailijoita kesäkauden ajan eri kohteissa. Kaikki alkoi jo keväällä: toukokuun ajan kaupunkilaisilla oli mahdollisuus ehdottaa kesäautolle mieluisaa sijoituspaikkaa. Äänestyksen aikana auto oli mukana Vaparissa 10.5.2017 keskustan aluetyöryhmän perhepäivässä ja Piikkiön keskustassa 11.-31.5.2017. Ehdotuksia autolle sopivasta paikasta kertyi yli 100kpl.

Kesäkuukausien ajaksi julistimme valokuvakilpailun. Ajatuksena oli seurata #kaarinankesäauto n liikkumista kesäisessä Kaarinassa. Kesäauton seikkailuja olemmekin saaneet seurata kuvien muodossa sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa tunnisteella #kaarinankesäauto. Autoa on bongattu ja värikkäitä kesäkuvia on tallentunut ihailtavaksi. Kesäauto on tervehtinyt niin Saaristo Openin festivaalikansaa, kuin Hovirinnan liikennepuiston vierailijoita, mukaan lukien kirkkaasta Littoistenjärven vedestä nauttineet kesälomalaiset ja Littoisten lavan tanssijat. 

Elokuun arvonta

Kiitos kaikille kesäkisaan osallistuneille! Kuvakilpailu päättyi 31.8.2017 ja voittajat on arvottu. Arvonnassa voittaneille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Palkintoina arvoimme 3 kpl Rengas Turun rengashotellipaketteja (arvo 80€), sis. talvirenkaiden alleasennuksen, sekä kesärenkaiden pesun, säilytyksen ja kuntotarkastuksen. 

Sydämelliset onnittelut voittajille!

Alla yksi poiminta kuvasaaliista. Kaikki kuvat löytyvät katsottavaksi sosiaalisessa mediassa tutulla tunnisteella #kaarinankesäauto.

Kisakesaauto2.jpg

Toukokuun arvonta

Kiitos kaikille toukokuussa sijoitusehdotuksen lähettäneille! Onnettaren suosikkeja lahjakorttiarvonnassa olivat Seija Taskinen, Tiina Huhtala ja Merja Aartola. Palkinnot ovat 50 € arvoiset lahjakortit Katariina Flower Shopiin. Sydämelliset onnittelut voittajille! Arvonnassa voittaneille ilmoitamme henkilökohtaisesti, nimet julkaistaan myös kaupungin sosiaalisessa mediassa.

KesaautoVaparissa.jpg


Kesäauton historia

Kaarinan kesäauto on kotoisin Italiasta. Näitä autoja oli alkuperäisessä kampanjassa mukana 20 kpl ja ne olivat Milanon kaduilla kuin suurina kukkaruukkuina. Lasikuituteokset on suunnitellut italialainen arkkitehti ja muotoilija Fabio Novembre. Alun perin Milanon kaupungin kanssa (FCA 2009/2015) yhteistyössä toteutetun kaupunkitaiteen tavoitteena oli tuoda vihreyttä kaupunkiin, sekä saada asukkaat ajattelemaan ja hymyilemään. 

Alun perin Fiatit toivat vehreyttä Milanon katukuvaan.
Alun perin Fiatit toivat vehreyttä Milanon katukuvaan.