Tarkenna hakua

Uutinen 12.6.2017

Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi

Arveluttaako pitkän matematiikan vaatimustaso? Haluatko vahvistaa mahdollisuuksiasi hyviin arvosanoihin? Vai tuottaako matematiikka sinulle vaikeuksia, ja tavoitteenasi olisi vain päästä kurssit läpi ilman tuskallista uusintarumbaa? Olipa lähtötasosi mikä tahansa, niin sitä voidaan aina parantaa! Täytä toiveesi ja lunasta kesäkurssillamme oma paikkasi matematiikan mestarina, ammattilaisten luotsatessa osaamisperustasi lukiotarpeiden tasolle!

Turussa Turun yliopiston Agora rakennuksella 19.-22.6.2017 ja 7.-9.8.2017 järjestettävälle LMVKK:lle (Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi) ehtii vielä hetken aikaa varaamaan eturivin paikan matematiikan saloja oppimaan.

Nyt Turussa ensimmäistä kertaa tarjolla oleva, lukioon meneville ja ensimmäisen vuoden lukion matematiikan oppien petrausta toivoville suunnattu LMVKK-kurssi mahdollistaa matemaattisen perustan huippukuntoon laiton. Kurssin järjestää LUMA-keskus Saimaa yhteistyössä Turun kaupungin ja Lounais-Suomen LUMA-keskuksen kanssa. Kurssilla on luvassa kansantajuista opetusta, iso joukko uusia opiskelukavereita, hauskanpitoa kisojen merkeissä, herkullisia palkintoja ja Turun Sanomia siteeraten kaivattua rohkaisua pitkän matematiikan lukemiseen.

7-päiväisen kurssin osallistumismaksu on 120 €, joka sisältää kaikki oppimateriaalit, opiskelun tukidokumentit, lukion aloitusvinkit, vihkot, kivoja kisapalkintoja ja laskukarnevaalit loppujuhlinensa. Tarjoamme kurssille myös tukistipendiä vähävaraisille – stipendiä voi hakea 15.6.2017 saakka tästä (pdf).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

www.lmvkk.fi/turku

Olli-Pekka Hämäläinen, 040 748 5803
Ilmoittautumiset vapaamuotoisesti sähköpostilla: olli-pekka@lmvkk.fi


LMVKK tarjoaa muun muassa:

  • Osaamis- ja laskuvarmuustason noston lukion vaatimalle tasolle. Suomen Lukiolaisten Liiton tutkimus (2011) ”Lukio 2.0”:n mukaan lukioon menevien keskiarvo tippuu täydellä arvosanalla; LMVKK kyselytutkimuksen mukaan pelkästään matematiikassa tiputus on rajumpi (1,3-1,6 arvosanan verran). Asia korjautuu vain kertaamalla ja harjoittelemalla, ja juuri sitä tällä kurssilla tarjotaan (tosin ryppyotsaisuutta vältellen).
  • Nyt jo yliopisto-opintoihin siirtyneet kurssilaiset ovat kertoneet hyötyneensä suuresti kurssin oppimateriaalista. Sitä on käytetty jopa ylioppilaskirjoituksissakin kertausmateriaalina.
  • Opetusta hyvillä henkilöstöresursseilla (Turun kurssille on jo varaus neljännelle opettajalle) sekä positiivista kannustusta oppilaille vierailuluennoitsijoilta. Esim. Lappeenrannassa tähtivieraana Myytinmurtajien Jamie Hyneman. Lue Hynemanin Lappeenranta vierailusta lisää Etelä-Saimaa -lehdestä.
  • Annamme vinkkejä lukio-opintoihin ja samalla avaamme pitkän matematiikan L:n kirjoituksen haasteita, vaikka sitten omaisitkin suoran rivin yläkoulun matematiikan kymppejä.
  • Huippuoppilaille pääopettajamme tarjoavat tarvittaessa vaikka ylioppilaskirjoitusten tasoisia tehtäviä, ettei kenenkään aika pääse turhaan käymään tylsäksi