Tarkenna hakua

Tiedote 8.11.2016

Seuraa Kaarina-talon valmistumista livenä ja blogissa

Virastotalon ja Uudenmaantien väliin nouseva Kaarina-talo eteni elementtien pystytysvaiheeseen. Voit seurata kaikkien kaarinalaisten käyttöön suunnitellun kirjasto-, asiointi- ja monitoimitalon etenemistä livenä raksakamerasta tai blogissa Yhdessä Kaarina-taloon.

Kaarina-talon palvelut

Kaarina-taloon tulee pääkirjasto, Yhteispalvelu, kahvila, monitoiminen Kaarina-sali ja näyttelytiloja. Kesäisin, rakennustöiden valmistuttua, Kaarina-talo jatkuu uudelle torille. Kaarina-taloon tulee myös kaupungin omia toimintoja, kuten työtiloja ja kaupunginarkisto. Rakennuksen suunniteltu valmistumisaika on loppuvuodesta 2017.

Kaarina-talon raksakamera kuvaa yötä päivää

Kaupunginviraston katolle asennettu raksakamera kuvaa Kaarina-talon työmaata päivin ja öin. Kaarina-talon valmistuttua kuvamateriaalista koostetaan timelapse-video, jossa talo valmistuu muutamassa minuutissa. Sitä odotellessa, käy klikkaamassa Kaarina-talon työmaalle alla olevasta kuvasta. Raksakameraan pääset myös kaarina.fi-etusivulta.


Blogissa mennään Yhdessä Kaarina-taloon

Kirjaston ja yhteispalvelupisteiden henkilökunnan perustamassa blogissa seurataan Kaarina-talon rakentumista monelta eri kantilta. Yhdessä Kaarina-taloon blogissa voit tutustua niin johtajien kuin henkilökunnan ajatuksiin itse talosta sekä siihen tulevista palveluista. Blogissa tullaan käsittelemään myös kirjaston ja Yhteispalvelun Suomen mittakaavassa harvinaista yhteistyötä.

Kaarina-talo on vasta aluillaan, tule mukaan seuraamaan sen valmistumista jo nyt!

Lisätietoja

Rakentaminen: tilakeskuksen päällikkö Taisto Nuutinen, taisto.nuutinen(at)kaarina.fi, puh. 050 373 2359
Kirjasto: kirjastotoimenjohtaja Ritva Nurminoro, ritva.nurminoro(at)kaarina.fi, puh. 050 373 2742
Yhteispalvelu: palveluneuvoja Pirjo Helenius, pirjo.helenius(at)kaarina.fi, puh. 050 314 0928

Kirjaston kotisivut, Uusi pääkirjasto Kaarina-taloon