Tarkenna hakua

Tiedote 5.9.2018

Pyörähdä syksyn tapahtumakaruselliin

Perinteiset lukupiirit sekä satu- ja elokuvahetket aloittavat upean tapahtumasyksyn kirjastoissa. Uutuutena alkavat kirjalliset illat sekä yleisöluennot Kaarina-salissa, syksyn mittaan voit tavata myös Heli Laaksosen. Kitsunecon vie japanilaisen populaarikulttuurin lumoihin: coni sopii asiaan vihkityneiden lisäksi myös nuorille, harrastusta aloitteleville tai muuten vain asiasta kiinnostuneille.

Jää novellikoukkuun tai nauti annos kerrallaan

Syksyn ja talven aikana kirjastoissa voi osallistua monipuolisesti niin kirjallisuuteen, kieleen, musiikkiin kuin harrastuksiin liittyviin tapahtumiin. Piikkiön kirjastossa luetaan ja neulotaan Novellikoukussa, pääkirjastossa rauhoitutaan mindfulness-hetkissä ja katsellaan Komisario Palmu -elokuvia - tässä vain muutama esimerkki monipuolisesta tapahtumatarjonnasta. Lasten iloksi satu- ja elokuvahetket jatkuvat Piikkiön ja Littoisten kirjastojen lisäksi myös pääkirjastossa.

Tammikuussa avatun Kaarina-talon myötä monet pääkirjaston tapahtumista järjestetään tyylikkäässä Kaarina-salissa. Tule tapaamaan kirjailijoita, kuulemaan luentoja tai katselemaan elokuvia. Tai ihan vaan ihastelemaan uuden pääkirjaston tunnelmaa.

Katso kaikki tapahtumat syksy-talvi 2018 esitteestämme klikkaamalla kuvaa. Paperisen version voit noutaa kirjastoista ja palvelupisteistä, uimahallilta, keskusliikuntapuiston tiloista, Littoisten monitoimitalosta, Kaarina-Teatterilta ja Koriston talleilta Kaarina-Seuralta.


Kaarinan kaupunki on Syrjinnästä vapaa alueYhdessä kirjastossa

Kirjastojen tapahtumiin voit tulla yksin tai yhdessä, sellaisena kuin olet. Kaarinan kaupunki on julistautunut Syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Myös kirjastot ovat syrjinnästä vapaata aluetta, jossa toimimme yhdessä, toisiamme kunnioittaen ja yhteisten pelisääntöjen mukaan.

Kirjastojen tapahtumat ovat maksuttomia.Kirjastojen yhteystiedot >>