Tarkenna hakua

Jätehuollon neuvonta

Lounais-Suomen Jätehuolto on 17 kunnan omistama alueellinen jäteyhtiö, joka hoitaa kuntien lakisääteisiä jätehuollon organisointi-, käsittely- ja neuvontatehtäviä.

Neuvontatehtäviensä hoitamiseksi yhtiö tarjoaa maksutonta opastusta kaikenlaisissa jäteasioita koskevissa kysymyksissä. Neuvontapalvelut ovat myös kaarinalaisten vapaasti käytettävissä.

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy ylläpitää jäteneuvontarinkiä, joka tarjoaa jätehuoltoa koskevaa maksutonta opastusta kotitalouksien lisäksi myös päiväkodeille, kouluille, yhdistyksille. Neuvontaa annetaan erilaisissa tapahtumissa, teemaviikoilla ja messuilla.

Jäteasioista kerrotaan esimerkiksi teatterin keinoin, leikkien ja tehtävien avulla tai perinteisesti luennoiden. Neuvontaa voidaan järjestää tapauskohtaisesti tilaajan toiveiden mukaisesti ja tilaisuuksia järjestetään mm. kierrätyskeskuksissa tai tilaajan omissa tiloissa. Neuvojat lainaavat myös jäte- ja ympäristöasioihin liittyvää havaintomateriaalia.

Jätehuoltoa koskeviin kysymyksiin annetaan vastauksia puhelimitse ja sähköpostitse. Jäteneuvojien puoleen voi kääntyä kaikissa jätteisiin liittyvissä asioissa.


Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

Kuormakatu 17

20380 turku

Palvelunumero
0200 47470

Palvelunumeromme palvelee ma-pe klo 9-15.

Tavoitat meidät myös sähköpostilla asiakaspalvelu@lsjh.fi.