Tarkenna hakua

Hovirinnan ranta

Merellinen Kaarina jatkaa Hovirinnan rannan kehittämistä jo valmistuneiden liikenne- ja leikkipuistojen lisäksi lähempänä rantaa tapahtuvilla rakennushankkeilla.

Hovirinnan rannan rakentaminen

Hovirinnan uimarannan parantaminen yhdessä uusien penger-, laituri- ja terassirakenteiden rakentamisen kanssa on ollut käynnissä syksystä 2018 alkaen. Joitain viimeistelyjä lukuun ottamatta urakka valmistuu alkukesän aikana. Kaupungin sopimuskumppanina ja pääurakoitsijana toimii Kuntec Oy. Rakennustyön aikaisia kuvia joulukuulta 2018 pääset katsomaan tästä linkistä 


Hovirinnan rantasauna- ja ravintola

Uusi sauna- ja ravintolarakennus rakennetaan Hovirinnan rantaan palvelemaan sekä kuntalaisia että vierasveneilijöitä. Uudisrakennuksen pinta-ala on noin 450 kerros-m2 ja hankkeelle on varattu 1,4 miljoonan euron määräraha. Suunniteltu ratkaisu sekä toiminnallisesti että arkkitehtuurisesti korkeatasoinen. Rakennusurakkakilpailu käydään kevään 2019 aikana. Urakkasopimuksen allekirjoituksen jälkeen käynnistetään ulkopuolisen ravintoloitsijan valintamenettely.  Vanha saunarakennus puretaan vasta uuden valmistuttua, 2020.