Tarkenna hakua

Viljelypalstat

Kaarinan kaupungilla on kaksi viljelypalsta-aluetta. Ne sijaitsevat Koristossa Vaakunatiellä ja Littoisissa Pirtakadulla. Molemmat paikat on varustettu vesipisteellä. 

Littoisissa viljelypalstoja on noin 70 kpl ja Koristossa noin 30 kpl. Palstat muokataan ennen viljelykauden alkua ja kynnetään heti sadonkorjuun jälkeen. Viljelypalsta-aluetta ei käyttää varastoalueena. Molemmilla palsta-alueilla on vesipiste ja ne avataan yleensä toukokuun puolessa välissä.

Miten voit varata palstan itsellesi?

Palstojen jaossa etusijalla ovat edellisen vuoden viljelijät. Heillä on mahdollisuus vuokrata entinen palstansa 30.4.2019 mennessä. Tämän jälkeen jäljelle jääneet palstat ovat kaikkien halukkaiden saatavilla. Vapaita palstoja voi tiedustella 2.5.2019 alkaen.

Palstoja voi varata 1 kpl / perhe. Yksi palsta maksaa 20€ vuodessa. Palstakartat ovat nähtävissä kaupungin Yhteispalvelupisteissä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä Yhteispalvelupisteeseen.

Voit varata palstasi nyt myös sähköisen varauspalvelun kautta

Tänä keväänä viljelijöillä on mahdollisuus vuokrata palstansa myös sähköisesti. Viime vuonna viljelypalstan vuokranneet voivat uusia paikkansa 8.4.2019- 30.4.2019 sähköisen varauspalvelun kautta. Uusille viljelijöille sähköinen varauspalvelu avautuu 2.5.2019.

Tee sähköinen varaus >>> TÄSTÄ.


Tutustu palstanviljelijän sääntöihin


Yhteispalvelupisteen aukioloajat

Katso Yhteispalvelupisteiden aukioloajat täältä >>> 

Kaupunki huolehtii palstojen kunnossapidosta

Viljelypalstojen kunnossapidosta vastaa Kaarinan kaupungin Liikunta-ja viherpalvelut.

viheralueet@kaarina.fi

Lisätietoja

Tiina Ranki

Viheraluemestari

puhelin 050 5415175