Tarkenna hakua

Arkistopalvelut

Rakennusvalvonnan arkistoimia asiakirjoja voi tilata nähtäväksi rakennusvalvontatoimistoon. Aineistotilaukset voi tehdä joko sähköisellä lomakkeella tai pdf-lomakkeella.

Kun tilaatte vanhempien kohteiden lupa-asiakirjoja, pyydämme täyttämään lomakkeen mahdollisimman tarkasti. Alkuperäisen rakennuttajan nimi on usein etenkin vanhemmissa 40-70 -luvun luvissa   ainut hakukriteeri, jolla arkistoitu  lupa on kohdistettavissa kiinteistöön.

Tee tilaus sähköisellä lomakkeella jonka voit lähettää suoraan rakennusvalvonnalle

tai

tulostettavalla pdf-lomakkeella, joka toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen rakennusvalvonta(at)kaarina.fi tai toimistoomme.

Aineistot pyritään noutamaan päätearkistosta kerran viikossa ja aineisto-tilaukset ovat nähtävillä rakennusvalvontatoimistossa asiakkaalle ilmoitettuna ajankohtana.
Aineistoa säilytetään rakennusvalvonnassa noin kaksi viikkoa. Laskutamme myös ne arkistotilaukset, joita ei tulla katsomaan.

Arkistopalvelusta veloitamme palvelutaksan mukaisesti.

Tilattavien asiakirjojen löydettävyys helpottuu, kun tilauslomake täytetään huolellisesti ja siihen kirjataan pienetkin vinkit kohteesta. Tärkeää on myös etsittävän tiedon rajaaminen (pääpiirustukset, rakenne-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihtosuunnitelmat).

Maksullinen skannaus- ja kopiointipalvelu toimistossamme. Suuremmat kopiointityöt siirrämme kopiointilaitokselle.

Arkistopalvelustamme vastaa Satu Sirpiö puh (02) 588 4816.