Tarkenna hakua

Kaarinan myytävät tontit

Kaarinan kaupungilla nyt uusia tontteja Lounais-Empon, Hulkkion, Hiiskanmäen Penikujan, Rauhalinnan Morsinkikujan, Nunnan radanvarren, Piikkiön keskustan ja Untolan alueilla. Hakuaika on päättynyt ja nyt kaikki loput tontit jatkuvan haun piirissä. Listätietoja vasemmalta, Kaarinan omakotitontit kohdasta. 

Kaarina myy tonttimaata halukkaille ympäri vuoden. Tämän lisäksi eräistä tonteista järjestetään tarjouskauppoja. Kaarina myy tontteja niin viihtyisään omakoti- ja pientaloasumiseen, kuin yritystenkin käyttöön. Tonttimaata on tarjolla myös vuokrakäyttöön.

Vuokrausmahdollisuus Kirismäen jatkuvan haun kahdella omakotitontilla. 

Tervetuloa Kaarinaan !

Arjen sujuvuus houkuttelee tänne asumaan, sillä tarvittavat palvelut ja monet harrastusmahdollisuudet ovat ilahduttavan lähellä. Luonnon vehreys ja merenläheisyys lataa asukkaat täyteen energiaa. Liikkuminen Kaarinassa sujuu ketterästi polkupyörällä, autolla tai julkisen linja-autoliikenteen, kuten Fölin kyydissä. Luontoreitit, Saariston Rengastie ja veneväylät vievät pienet ja suuremmat vielä kauemmas ikimuistoisiin seikkailuihin.

Kaarina on palkittu lukuisia kertoja Suomen yritysmyönteisimmäksi paikaksi, koska meillä yrityshankkeet hoidetaan nopeasti ja joustavasti. Tontit yrityksille sijaitsevat huippupaikoilla, suoraan Turku-Helsinki E18-moottoritien ja sen neljän liittymän varrella. Sijainti lähellä Turun ja Naantalin satamia ja Turun lentokenttää mahdollistaa mutkattomat kulkureitit kauemmas maailmalle ja nopeasti takaisin.

Voit ilmoittautua tämän linkin kautta sähköpostilistalle, jonka kautta ilmoitamme uusista ammattimaiseen rakentamiseen tarkoitetuista tonteista.

Tutustu talviseen Kaarinaan tämän linkin kautta.