Tarkenna hakua

Kaarinan omakotitontit

Etsitkö rakennusmaata omakotitalolle Kaarinasta?


Kaarinan kaupungin kevään tonttihaussa 8-28.2.2019 on mukana ennätysmäärä, eli yli 70 uutta omakotitonttia. Tarjolla kiinteähintaisia omakotitontteja. Tarjousperusteisesti myytäviä AP-tontteja, omakotitontti ja yksi YS-tontti (päiväkotikäyttöön). 

Uusina alueina ovat Silvolanmetsä ja Kultanummi Auranlaaksossa, Pontela Piikkiön keskustan tuntumassa sekä Pyydysmäki Liedon rajan läheisyydessä. Myös suositulla Uusihaan alueelle on saatu uusia tontteja. Lisäksi Raadelmassa, Helsingintien varrella Tuorlan lähellä on kaksi tonttia ja Kesämäessä yksi tontti. Tonttien koot ovat 841-1695 m2 ja rakennusoikeus 168-339 k-m2. Hinnat ovat 38 080 -74 820 euroa. 

Tarjousperusteisesti myydään AP-tontteja Silvolanmetsän ja Uusihaan alueelta, yksi omakotitontti Furubergin alueelta sekä Silvolanmetsän YS-tontti päiväkotikäyttöön.

Nyt vuokrausmahdollisuus myös jatkuvan haun piirissä olleilla Hiiskanmäen, Nunnan, Piikkiön keskustan, Rauhalinnan Morsinkokujan ja Untolan omakotitonteilla. Myös näillä tonteilla hakuaika 8-28.2.     
Opas Rakentajalle

Merenläheisessä Kaarinassa asukkaiden arki soljuu lempeästi eteenpäin kattavien palveluiden ja hienosti toimivien liikenneyhteyksien ansiosta. Kaarinan kaupunki toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi myymällä ja vuokraamalla heti rakennuskelpoisia tontteja eri puolilta maitaan.

Kaarinan omakotitontit myydään tai vuokrataan kohdekohtaisesti. Lisää uusia tontteja tulee sitä mukaa, kun kaavat vahvistuvat ja tonteista ollaan tehty luovutuskuntoisia. Kaikki tontit ovat pääsääntöisesti heti rakennuskelpoisia, kadut ja vesihuolto ovat alueella valmiina ja tontit ovat rekisteritontteja.

palkki_790_blanko.jpg

Jatkuvan haun myytävät omakotitontit

Rauhalinnan, Uusihaan, Poikluoman Sudenkadun, Kirismäen, Lounais-Empossa, Hulkkiossa, Untolassa, Nunnan radanvarressa, Hiiskanmäessä, Rauhalinnan Morsinkokujalla ja Piikkiön keskustassa.

Jatkuvan haun myytävät ja/tai vuokrattavat omakotitontit

Kirismäen alueella myös vuokraus mahdollista.

palkki_790_blanko.jpg

Käyttämämme sopimuspohjat:

palkki_790_blanko.jpg

Lisätietoja tonteista:

Toimistosihteeri
Laurila Eija
(02) 588 4827
050 373 2583

Maankäyttöinsinööri
Hämäläinen Tanja
(02) 588 4825
050 373 2589