Tarkenna hakua

Rauhalinnan tontinluovutuskilpailu

Kaarinan kaupunki luovuttaa kerrostalo- ja rivitalotontteja Rauhalinnasta tontinvarauskilpailulla. Kilpailuaika on 12.6-15.10.2018.

Kaarinan kaupunki luovuttaa kerrostalo- ja rivitalotontit tontinvarauskilpailulla Rauhalinnan keskiosan asemakaava-alueelta. Rauhalinnan alue sijaitsee välittömästi Kaarinan keskustan itäpuolella. Tavoitteena on rakentaa arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen uusi asuinalue. Asemakaava mahdollistaa monien erityyppisten asuntojen rakentamisen (kerrostalot, pienkerrostalot, rivitalot, erilaiset kytketyt pientalot ja näiden yhdistelmät sekä omakotitalot).

Ehdotuksien arviointiperusteina ovat:

- ehdotuksen arkkitehtoninen laatu

- muodostuva kaupunkikuva ja soveltuminen kokonaisuuteen

- hulevesien hyödyntäminen

- aurinkoenergian hyödyntäminen ja energiatehokkuus

- asuntovalikoiman monipuolisuus

- pysäköinti- ja liikennejärjestelyjen toimivuus

- pihan oleskelualueiden viihtyisyys

- toteutettavuus ja toteutuksen aikataulu

Kaarinan kaupunki sitoutuu rakentamaan alueen kadut ja vesihuollon valmiiksi vuoden 2018 aikana, jonka jälkeen tontit ovat rakentamiskelpoisia. Tonttikaupat pyritään tekemään heti kilpailun jälkeen.

Kilpailuehdotukset tulee palauttaa 15.10.2018 klo 9.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tuula.kallio@kaarina.fi. Tarkemmat ohjeet kilpailuehdotusten palauttamiseen löytyvät kilpailuohjelmasta. Kilpailuohjelman ja sen liitetiedostot saa ladattua tämän internet-sivun oikeasta reunasta. Kilpailua koskevia kysymyksiä voi tarvittaessa lähettää 30.9.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen eveliina.etelakoski@kaarina.fi. Vastaukset kysymyksiin sekä täydennykset kilpailuaineistoihin julkaistaan tällä internet-sivulla.AINEISTOT JA ASIAKIRJAT:


Kilpailuohjelma:


Kartat, kaava ja rakentamistapaohje:


Ilmakuvat:Katusuunnitelmat:


Geotekniset selvitykset:


Tonttien luovutus: