Tarkenna hakua

Nuorten kesätöiden tehtäväkuvauksia

Kaarinan kaupunki palkkaa kesällä 2019 sata kesänuorta. Alla on esimerkkejä kesätyöpaikkojen tehtäväkuvauksista.

Vesihuollon varasto: Varaston järjestelyä, siivousta. Tavaroiden vastaanottoa / luovutusta.

Ulkoalueiden hoitoa, ruohonleikkuuta. Ajokortti ei ole pakollinen, mutta mielellään hakemukseen maininta siitä, jos sellainen on.

Kirjasto: kirjastotoimen avustavat tehtävät (esim. aineisojen hyllytys- ja huoltotehtäviä, avustamista logistiikkapalveluissa).

Keskusliikuntapuisto, Piikkiön liikuntapaikat, Littoisten monitoimitalo/kentät: avustavat kentänhoitotyöt.

Uimahalli: avustavat työtehtävät uimakouluissa ja uimahallin muissa töissä.

Puistotoimi: viheralueiden hoitotyöt sisältäen mm. kasvillisuuden ja kasvualustojen hoitotyötä sekä liikenne- ja viheralueiden puhtaanapitotyötä. Hoidettaviin alueisiin kuuluu myös uimarantoja ja leikkipuistoja. Työ on reipasta ulkotyötä.

Kaarinakoti, Visiitti, Piikkiökoti: tehtävä sisältää asukkaiden kanssa seurustelua, avustamista ulkoilussa, keittiö- ja siivoustehtäviä.

Vammaispalvelut, tuetun elämisen tiimi: asiakkaiden kanssa keskusteleminen, ulkoiluapu, avustaminen asioinnissa ja kodin ulkopuolella. ( Ei hoidollisia tehtäviä, perehdytys tiimin toimesta.)

Päiväkodit: mm. alle kouluikäisten lasten leikin- ja toiminnan ohjausta ammattihenkilöstön valvomana, lasten lelujen pesu- ja järjestelytehtäviä.

Nuorisopalvelut/ leiritoiminta: avustavat tehtävät leireillä ja muissa tapahtumissa.

Nuorisopalvelut: avustavat tehtävät nuorisopalvelun eri osa-alueilla.

Liikennepuisto: avustavat tehtävät liikennepuistossa, sisältää kentänhoito - ja siivoustehtäviä.

Siivous- ja laitoshuolto: siivoustyötä.

Kotihoito, Tupasvilla: avustavat tehtävät ikäihmisten arjen toiminnoissa, virkistystoimintaa, lehden lukua yhdessä asiakkaan kanssa. Työhön voi kuulua myös avustavia toimistotehtäviä.

Kiinteistönhoito: piha-alueiden kasvillisuuden ja kasvualustojen hoito ja puhtaanapito, leikkiväline- ja pelialueiden hoito/puhtaanapito, kiinteistönhoitajan apuna toimiminen kiinteistön sisätiloissa tapahtuvissa töissä.

Tikli: avustavat tehtävät kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnassa.

Krossin kerho: erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa pelaamista, leikkimistä ja ohjaamista päivittäisissä askareissa sekä muita avustavia tehtäviä.

Ruokapalvelu: avustavat keittiötyöt (mm. kattausta, järjestely- ja aputehtäviä, tiskaamista).

Palvelukeskukset: asukkaiden kanssa seurustelua, avustamista pyykkihuollossa ja siivouksessa.

Kuusiston taidekartano: keittiö- ja siivoustehtäviä, avustamista kahvilassa. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.