Tarkenna hakua

Itseään kehittävä kirjastoalan ammattilainen

Kirjastoalan opistotasoisen peruskoulutuksen suorittanut Anri Veston työskentelee Kaarinan pääkirjastossa erikoiskirjastovirkailijana. Nimike on peruja ajalta ennen kuntaliitosta, jolloin Anri työskenteli Piikkiön kirjastossa lasten ja nuorten osaston vastaavana.

Olipa kerran...

Työnkuvaan Piikkiössä on kuulunut 13 vuoden ajan satuhetkien vetämistä, lasten ohjeistamista ja monipuolisesti muita tehtäviä, jotka liittyivät lasten ja nuorten kirjastotoimintaan. Työ kirjastossa on siis paljon muutakin kuin kirjojen hyllyttämistä ja irronneiden kansien korjaamista.

AnriVeston.jpg

Ikuisen oppimisen ilo

Syksystä 2016 alkaen Anri on työskennellyt Kaarinan pääkirjastossa. Työnkuva on monipuolistunut, sillä puolet työajastaan hän on kirjastolla, puolet hankevetäjänä tulevan Kaarina-talon esteettömyys- ja opastehankkeessa. Uusi työnkuva sopii Anrille hyvin, sillä hankevetäjänä hän pystyy hyödyntämään oppisopimuskoulutuksissa oppimaansa. Anri on monipuolistanut osaamistaan opiskelemalla työn ohessa visualistiksi ja markkinointiassistentiksi. Seuraavaksi suunnitelmissa siintävät ohjelmapalvelutuottajan opinnot, jotka toimisivat loogisena jatkumona aiemmille opinnoille. Kaarinaa Anri kiitteleekin koulutusmyönteisyydestä. Anri myös kokee, että Kaarinassa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työnkuvaan ja työtehtäviin hyvin laaja-alaisesti.

Sydän sykkii kulttuurille

1.6.2017 tapahtuneen organisaatiomuutoksen myötä Anri toimii myös kulttuuri-kirjastotiimissä. Kulttuuri on lähellä Anrin sydäntä. Työajan ulkopuolella hänet saattaakin löytää konserteista, elokuvista ja erilaisista kulttuuritapahtumista.


Lisää Kaarinan kaupungin siisteimmät duunit -juttusarjan tarinoita luettavissa täältä...