Tarkenna hakua

Kunnossapitoa hyvässä hengessä

Rakennusinsinöörin AMK-tutkinnon suorittanut Jari Silvennoinen on työskennellyt kaksi ja puoli vuotta Kaarinan kunnossapitopäällikkönä. Aiemmin hän oli toiminut Turussa työnjohtajana.

Työtehtäviin kuuluu Kaarinan kaupungin kaikista kiinteistöistä huolehtiminen sekä pitkällä tähtäimellä että vuositasolla. Lisäksi päivätasolla eteen tulee myös kiireisiä, heti reagoitavia kunnossapitotöitä. Pyynnöt kunnossapitotehtäviin tulevat pääsääntöisesti sähköisesti. Ilmoitusten perusteella aloitetaan tarvittavat toimenpiteet tiimin kanssa. Kesäaika työllistää erityisen paljon: osittain siksi, että silloin on yksinkertaista toteuttaa pidempikestoisia projekteja tyhjillään olevissa kiinteistöissä.

JariSilvennoinen2.jpg

Innostuminen onnistumisista

Parasta Jarin työssä on rakentaminen ja projekteissa saavutetut onnistumiset. Kun omat odotukset ylittyvät ja työstä saa positiivista palautetta, tarttuu seuraavaan työtehtävään jälleen uudella innolla. Työ on sopivan haastavaa ja hommia riittävää. Jarin tehtäviin kuuluu myös rakennusten muutostöihin liittyvien kilpailutusten hoitaminen.

”Kaarinassa työtä tehdään hyvässä hengessä. Jarin mukaan yhteistyö tila- ja ravintopalveluiden välillä on avointa ja välittävää.”

Vapaa-aikanaan Jari viihtyy ulkona. Pyöräily, sienestys ja kalastaminen ovat hänelle mielekästä puuhaa. Liikunta on lähellä sydäntä. Ajoittaiset aamu-uinnit saavat työpäivän käyntiin virkistävällä tavalla. Työporukan sählyvuoro nostaa hien pintaan ja hitsaa tiimiä puhaltamaan yhteen hiileen. Sählyjoukkueen kanssa on otettu mittaa myös urakoitsijoista, ja yhteisiä pelejä on pelattu myös monitoimikeskus Tiklin asiakkaita vastaan.

Jari kiittelee Kaarinan järjestämiä työkykyä tukevia toimintoja. Jari nostaa esille niistä viimeisimmän, keväisen Hymis-kampanjan, jossa työyhteisöittäin kisattiin Kaarinan aktiivisimman työporukan tittelistä. Voitto ei tällä kertaa kolahtanut kohdalle, mutta se ei ollutkaan tärkeintä: palkinnoksi tästä kampanjasta sai hauskan mielen ja hyötyliikunnan aikaansaamat edut omaan jaksamiseen.

Lisää Kaarinan kaupungin siisteimmät duunit -juttusarjan tarinoita luettavissa täältä...