Tarkenna hakua

Tee työtäs laulellen

Perushoitaja Marianne Mattila tuntee työnantajansa kuin omat taskunsa. Kaarinan kaupunki on nimittäin ollut Mariannen työnantajana jo 20 vuoden ajan. Viimeiset 16 vuotta Mariannen on löytänyt Littoisten terveysaseman vastaanottoluukulta.

Mariannen työnkuvaan kuuluu terveysaseman asiakkaiden vastaanottamisen lisäksi aikojen varaamista, laskutusta, postitusta, arkistointia ja sanelujen purkua. Lisäksi Marianne on neuvontapisteellä, ohjeistaa asiakkaita kokeisiin ja auttaa lääkäreitä pientoimenpiteissä. Työnkuva on siis vähintään monipuolinen.

"Kylämäinen Littoinen on paikkana Mariannen mieleen. On mukavaa, kun asiakkaat ovat tulleet vuosien aikana tutuiksi."

Marianne on Littoisten terveysaseman ainoa perushoitaja. Yksin työtä ei silti tarvitse tehdä. Työn kantavana voimana Marianne kokee tiiminsä, jossa on avoin ilmapiiri ja jossa nauru raikaa. Yhteistyötä tehdään myös muiden terveysasemien hoitajien kanssa.

MarianneMattila.jpg

Vastaanottotoimintaa Littoisten terveysasemalla on ainoastaan arkisin. Viikonloput ja iltoihin sijoittuvat vapaa-ajat Marianne käyttää lukien, käsitöitä tehden ja erilaisissa kokoonpanoissa laulaen. Innokkaana laulajana Marianne laulaa luikauttaa välillä työtehtävien lomassakin.

Kunnostaan Marianne huolehtii kävelylenkkien ja kuntosalikäyntien avulla. Työssä jaksamista tukevina tekijöinä iloinen Marianne kokee myös yhteisen puuhastelun työporukan kesken ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan.


Lisää Kaarinan kaupungin siisteimmät duunit -juttusarjan tarinoita luettavissa täältä...