Tarkenna hakua

Opiskelijat kertovat

Millaista on työharjoittelu Kaarinassa? Tutustu opiskelijoiden kertomuksiin ja kokemuksiin.

Mira suoritti työharjoittelun Vuorokoti Rinkelissä KaarinassaMonipuolista oppia Vuorokoti Rinkelissä

Lapsi-, nuoriso- ja perhetyöhön suuntautuva (sosionomi AMK), 25-vuotias Mira Nieminen suoritti opintoihinsa kuuluvan harjoittelujakson kaarinalaisessa Vuorokoti Rinkelissä.  Viisi viikkoa kestävän harjoittelun aikana Mira tutustui palveluiden tuottamiseen, johtamiseen ja kehittämiseen.

- Sain Rinkelissä hyvää ohjausta ja osallistuin monipuolisesti johtajan ja talon töihin, kertoo Mira.

Lue koko juttu tästä >>

anna_pesonen_net.jpgAntoisa harjoittelujakso Valmakodissa

Valmakoti tarjoaa pitkäaikaista laitosasumista kaarinalaisille ikäihmiselle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Anna Pesonen, 23-vuotias lähihoitajaopiskelija, suoritti vanhustyön harjoittelujaksonsa Piikkiössä sijaitsevassa Valmakodissa.

Annan mielestä hoitotyö vanhusten parissa on antoisaa, vaikka asiakkaat vaativat paljon hoivaa, huolenpitoa ja auttamista.

- Tästä työstä saa todellakin jotakin myös itselleen, Anna kertoo. Lue lisää >>


Elena KaraKätilö-opiskelijana terveyskeskuksen sairaalan osastolla

Elena Kara on 19-vuotias ja opiskelee kätilön AMK-tutkintoa. Elena suoritti opintoihinsa kuuluvan hoitotyön perusteet -jakson Kaarinan terveyskeskuksen sairaalan osastolla 2.

Osastolla 2 tehdään monipuolista hoitotyötä, kuten sisätauteihin liittyviä toimenpiteitä, kuntouttavaa hoitotyötä ja saattohoitoa. Osastolla hoidetaan myös erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia asiakkaita. Hoitotyö on kokonaisvaltaista, eettistä ja potilaan etujenmukaista. Lue lisää >>Minna AaltonenAikuisopiskelija työharjoittelussa

Työharjoitteluun pääsevät myös "vanhat" konkarit. Minna Aaltonen on Kaarinan kaupungin vakituinen työntekijä avosairaanhoidossa ja on päivittämässä aikuisopiskelijana koulutuksensa AMK-tasoiseksi. Sairaanhoitajan pohjakoulutuksen omaava Minna valmistuu terveydenhoitajaksi (AMK) keväällä 2013. Lue lisää >>