Tarkenna hakua

Tervetuloa Kaarinaan

Kaarina on lähes 32 000 asukkaan merellinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Tavoitteenamme on olla kilpailukykyisen Turun seudun vetovoimaisin kaupunki yrityksille, asukkaille, työntekijöille, matkailijoille sekä palveluntarjoajille.

Kaarinaan on helppo tulla maalta, mereltä ja ilmasta. Kaupunki sijaitsee lähellä kahta satamaa, rautatietä ja lentokenttää. E18-moottoritieltä Kaarinaan johtaa neljä ramppia: 5, 6, 7 ja 8.

Mukavia majapaikkoja

Majoittujia palvelevat useat vaihtoehtoiset majapaikat, joita löytyy historiallisista kartanoistamme ja maatilamatkailupaikoistamme. Matkailukohteita ovat muun muassa keskiaikaiset piispanlinnanrauniot Kuusistossa sekä Tuorlan planetaario.

Luonto lähellä

Kaarinassa luonnonläheinen liikkuminen on helppoa; siitä pitävät huolen lukuisat pyörä- ja jalankulkutiet sekä retkeilyreitistöt. Kaarinassa voi harrastaa melkein mitä tahansa liikuntaa. Uimahalli laajennuksineen tarjoaa koko perheelle viihtyisän yhdessäolomahdollisuuden.

Koulutusmahdollisuuksia

Lukion ja lukion aikuislinjan lisäksi Kaarinassa on kansalaisopisto sekä ammattiopisto Livia. Lisäksi Kaarina on lähellä kolmea tiedekorkeakoulua ja kolmea ammattikorkeakoulua.

Lisää kaupunkimme palveluista löydät kotisivuiltamme. Tervetuloa tutustumaan.