Tarkenna hakua

Laskut voi vastaanottaa myös sähköisesti

Kaarinan kaupunki on siirtynyt eLasku -aikaan ja halutessaan henkilöasiakkaat saavat kaupungilta laskun suoraan omaan verkkopankkiinsa. Paperilasku ja suoramaksu ovat myös mahdollisia, samoin on mahdollista saada lasku NetPostiin. Yritysasiakkaille lähetetään verkkolaskuja, mikäli yrityksellä on siihen valmius.

Henkilöasiakkaat

Henkilöasiakkaat voivat omassa pankissaan (tai verkkopankissaan) tilata sähköisen laskun tai tehdä sopimuksen suoramaksusta. Ellei asiakas tee mitään sopimusta, hän saa paperilaskun.

Kaarinan kaupungin laskuttajatunnukset verkkopankin valintaruudussa ovat:


KAARINAN KAUPUNKI, Hoitopaikkalaskutus (esim. sairaalan hoitopäivät)
KAARINAN KAUPUNKI, Kotipalvelulaskutus
KAARINAN KAUPUNKI, Päivähoitolaskutus (lasten päivähoito)
KAARINAN KAUPUNKI, Ruokapalvelut
KAARINAN KAUPUNKI, Tilakeskuksen_vuokralaskutus
KAARINAN KAUPUNKI, Vesilaskutus
KAARINAN KAUPUNKI, Vuokrat_asumispalvelut (hyvinvointipalvelujen yleislaskutus)

Aikaisemmin tulleesta laskusta kannattaa tarkastaa laskun aihe ja käyttää edellisen laskun viitettä tunnistautumistietona, jotta tilaus kohdistuu oikeaan laskutukseen.  Sähköinen lasku ja mahdolliset laskun liitteet tulevat suoraan asiakkaan verkkopankkiin, jossa maksu tapahtuu vaivattomasti ja turvallisesti. Ongelmatilanteissa apua saa kaupungin laskuttajilta, joiden yhteystiedot löytyvät laskuilta.

Lisätietoa eLaskusta ja sen käyttöönotosta henkilöasiakkaat saavat oman pankkinsa nettisivuilta ja asiakasneuvonnasta.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaalla tulee olla OVT-tunnus ja sopimus operaattorin kanssa verkkolaskujen vastaanottamisesta. Tällöin yritykselle voidaan lähettää verkkolaskuja.

NetPosti-palvelu

Palveluun voi rekisteröityä www.netposti.fi -sivuilla omilla pankin nettitunnuksilla, Väestörekisterikeskuksen sirullisella henkilökortilla tai hakemalla Postista omat tunnukset. Tämän jälkeen kannattaa palvelun omat tiedot –sivulla määritellä oma käyttäjätunnus ja salasana, niin et tarvitse enää pankin kertakäyttötunnuksia.

Kaarinan kaupungin työntekijät saavat tämän palvelun kautta myös palkkalaskelmansa.