Tarkenna hakua

Kaavoitus- sekä kiinteistö- ja paikkatietopalvelut tuottavat maata rakentajia varten

Kaavat ja kiinteistöt -sivujen alta löydät tietoa sekä kaavoitusta että kiinteistö- ja paikkatietopalveluita koskevista asioista. Sivuilla on tietoa muun muassa ajankohtaisista vireillä olevista kaavahankkeista sekä myytävistä tonteista. Lupa-asioista löydät tietoa rakennusvalvonnan sivuilta.

Kaavoituksen sivuilla esitellään muun muassa lyhyesti erityyppiset kaavat, kaavoitusohjelma ja osallistuminen. Sivuilta löytyvät myös vireillä olevat kaavahankkeet sekä nähtävillä olevat kaavatyöt. Kaavoituksen henkilökuntaan voi ottaa suoraan yhteyttä sivuilta löytyvien yhteystietojen avulla.

Kaarinan ajantasa-asemakaavan löydät Turun seudun opaskartasta seuraavasti:

Valitse vasemmalta Kartta -valikosta Kaavakartta ja lähennä karttaa alueelle, jota haluat tarkastella. Kaavamääräykset saat näkyviin laittamalla rastin kohtaan Kaavamääräykset jolloin kaavan reunaan ilmestyy viisikulmion mallinen sympoli. Viemällä hiiren tämän sympolin kohdalle aukeaa puhekupla. Klikkaamalla puhekuplassa olevaa lisätiedot... linkkiä karttaikkunan vasempaan laitaan aukeaa lista kohteen tiedoista. Kohteen tiedoista löytyy linkki Kaavamääräykset jota klikkaamalla saat auki kyseisen kaavan kaavamääräykset. Samaisessa Kohteen tiedot -ikkunassa on tulostimen kuva, jota klikkaamallsa saat tulostettua kaavan ja selitykset. Huomaa, että tulosteelle sovitetaan koko kaava eikä ainoastaan karttaikkunassa olevaa näkymää.

Kiinteistö- ja paikkatietopalveluiden sivuilla on kerrottu lyhyesti kiinteistönmuodostamisesta, erilaisista kartoista ja vapaista tonteista. Lisätietoa kiinteistöasioista ja tarvitsemiasi karttoja saat ottamalla suoraan yhteyttä meihin.