Tarkenna hakua

Kirjastotietokantoja


VASKI-verkkokirjasto
Kaarinan kaupunginkirjaston kokoelmatietokanta löytyy Vaski-tietokannasta.

Fennica
Suomen kansallisbibliografia, joka sisältää tiedot Suomessa painetuista tai muuten valmistetuista monografioista, kausijulkaisuista, kartoista, audiovisuaalisesta aineistosta sekä atk-tallenteista sekä ennakkotietoja lähiaikoina ilmestyvistä julkaisuista. Lisäksi tietokannassa on tietoja ulkomailla ilmestyneistä julkaisuista, joiden tekijä on suomalainen tai jotka koskevat Suomea.

Melinda
MELINDA on yliopistokirjastojen yhteistietokanta. Se sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopistokirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä kirjoista, aikakauslehdistä ja sarjoista, kartoista, visuaalisesta aineistosta, arkistoista ja elektronisesta aineistosta

Vaari
Varastokirjaston verkkokirjasto.

Aura
Turun ammattikorkeakoulun kirjaston kokoelmatietokanta

Volter
Turun yliopiston kirjaston ja Turun kauppakorkeakoulun kirjaston kokoelmatietokanta 

Alma
Åbo Akademin kirjaston kokoelmatietokanta

Frank-Monihaku
Frank on Kirjastot.fi:n tuottama monihaku, jolla voit hakea samanaikaisesti suomalaisten kirjastojen aineistotietokannoista.

Makupalat
Kirjastoammattilaisten kehittämä monipuolinen aihehakemisto.

Worldcat
WorldCat on maailman suurin, yli 69 000 kirjaston yhteinen tietokanta, jossa on tietueita kaikenmuotoisesta kirjastoaineistosta: kirjoja, kuvatallenteita, e-kirjoja, lehtiartikkeleita ym.  Tietokannassa on tiedot myös siitä, mistä kirjastoista materiaali löytyy.