Tarkenna hakua

Kirjaston digitointitila

Kaarinan pääkirjastossa on käytössä digitointihuone, joissa voi digitoida VHS-kasetteja DVD-levylle. VHS-kasettien lisäksi digitaaliseen muotoon voi siirtää myös C-kasetit, LP-levyt, diakuvat ja negatiivit. 

Kaarinan pääkirjston digitila Verkkoranta

Digitointi on maksutonta ja se tehdään itsepalveluna. Jos tarvitset opastusta, varaa aika henkilökunnalta. Lisäksi digitointihuoneessa on tallentamiseen selkeät kirjalliset ohjeet.

Kaarinan pääkirjastossa voi siirtää VHS-kasettien lisäksi digitaaliseen muotoon myös C-kasetit, LP-levyt, diakuvat ja negatiivit. Vanhat tallenteet voi siirtää muistitikulle, DVD- tai CD-levyille. Varaa aika pääkirjaston digitila Verkkorantaan www.flextila.com

Kirjastossa on myytävänä tyhjiä DVD- ja CD-levyjä, mutta asiakas voi tuoda mukanaan myös oman levyn tai muistitikun. Suositeltavia DVD-merkkejä ovat Verbatim, Mitsubishi, JVC ja Maxell. 

Varaa aika

Pääkirjaston digitila Verkkorantaan varataan aika netissä  www.flextila.com Varaajan on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä tilan varaajaksi käymällä pääkirjastossa, ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan. Alle 18-vuotiaan mukana on oltava rekisteröitymiskerralla huoltaja. Kirjastossa käynnin jälkeen varauksia voi tehdä itse.

Kirjastojen yhteystiedot >>