Tarkenna hakua

Laitteet: ohjeet ja hinnat Kaarinan kirjastoissa


Kaarinan pääkirjastossa voi käyttää kirjastoläppäreitäTietokoneet

Tietokoneille ei tarvitse varata aikaa. Pääkirjastossa voi ottaa käyttöönsä myös kirjastoläppärin: läppärin saa lainaan kirjastossa käytettäväksi kolmeksi tunniksi kerrallaan. Kirjastoläppärin käyttöön tarvitset kirjastokortin ja siihen liitetyn pin-koodin.

Tulostaminen, kopiointi ja skannaus

Kaikissa Kaarinan kirjastoissa on samat hinnat kopiointiin ja tulostamiseen. Piikkiön kirjastossa voi tulostaa omatoimiaikana ottamalla omat paperit mukaan. Skannaus on maksutonta.


Pääkirjastossa tulostaminen ja kopiointi edellyttää kopiokortin hankkimista, panttimaksu on 2 €. Kortille voi ladata halutun summan.

Mustavalkotulosteet

A4 0,2 €
A3 0,4 €

Väritulosteet

A4 0,4 €
A3 0,8 €

Näin varaat pääkirjaston harrastus- ja kokoustiloja 

Tilat varataan osoitteessa www.flextila.com 

  • rekisteröidy varausjärjestelmän käyttäjäksi: tutustu käyttösääntöihin ja hyväksy ne
  • sähköpostiisi tulee vahvistuspyyntö, toimi siinä olevien ohjeiden mukaan
  • kun rekisteröitymisesi on vahvistettu, kirjaudu järjestelmään, valitse kaupungiksi Kaarina, valitse sopiva tila ja tee varaus
  • kun varauksesi on valmis, saat vahvistusviestin sähköpostiin. Viestissä on nelinumeroinen koodi, jolla pääset kulkemaan varattuun tilaan varausaikana 
  • kun varaat ensimmäistä kertaa joko digitilaa tai musiikkitilaa, klikkaa Pyydä varausoikeutta. Varaajan on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä tilan varaajaksi käymällä pääkirjastossa, ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan. Alle 18-vuotiaan mukana on oltava rekisteröitymiskerralla huoltaja. Kirjastossa käynnin jälkeen varauksia voi tehdä itse. Saat tämän ohjeen myös sähköpostiisi.
  • jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, pyydä varaamiseen apua pääkirjastosta

Langaton verkko

Kirjastoissa on käytössä langaton verkko. Verkkoa voi käyttää kirjastossa omalla laitteella, verkon nimi on kaarina_vieras, salasana on Kaarina!