Tarkenna hakua

Pääkirjaston harrastus- ja kokoustilat

Tervetuloa uusiin tiloihimme Kaarina-taloon musisoimaan, kokoustamaan, digitoimaan tai työskentelemään omassa rauhassa.

Varattavat tilat

Kokoustila Kukkarisalmi Kaarinan pääkirjastossaKokoustila Kukkarisalmi

Kukkarisalmi on 9,5 m² kokoinen kokoustila pääkirjaston 2. kerroksessa. Tilan ikkuna avautuu kirjastosaliin. Kokoustilassa on näyttö, pöytä ja tuolit 6:lle henkilölle.

Voit varata kokoustilan arkisin klo 16-19 ja lauantaisin klo 10-15 (kesälauantait 1.6.-31.8. kirjasto on suljettu). Varauksen voi tehdä kolmeksi tunniksi kerrallaan.

Tila on maksuton.Musiikkitila Kivikari Kaarinan pääkirjastossaMusiikkitila Kivikari

Kivikari on äänieristetty 13 m² kokoinen tila pääkirjaston 2. kerroksessa. Tilassa ei ole ikkunaa. Kivikarissa voit soittaa sähköpianoa, -rumpuja ja –kitaraa tai vaikka laulaa karaokea. Toki voit tuoda mukanasi myös oman instrumenttisi.

Voit varata tilan arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-15 (kesälauantaisin 1.6.-31.8. kirjasto on suljettu). Musiikkitilan voi varata max kolmeksi tunniksi kerrallaan.

Varaajan on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä tilan varaajaksi käymällä pääkirjastossa, ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan. Alle 18-vuotiaan mukana on oltava rekisteröitymiskerralla huoltaja. Kirjastossa käynnin jälkeen varauksia voi tehdä itse.

Tilan ja laitteiden käyttö on maksutonta. Jos tarvitset opastusta laitteiden käytössä, sovi se henkilökunnan kanssa erikseen hyvissä ajoin ennen varattua aikaa.

Digitila Verkkoranta Kaarinan pääkirjastossaDigitila Verkkoranta

Verkkoranta on 8 m² kokoinen rauhallinen tila kirjaston 2. kerroksessa. Digitilassa voit siirtää digitaaliseen muotoon VHS-kasetit, C-kasetit, LP-levyt, dia- ja muut kuvat. Vanhat tallenteet voi siirtää muistitikulle, DVD- tai CD-levyille. Tilan ikkuna avautuu kirjastosaliin.

Voit varata tilan arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-15 (kesälauantaisin 1.6.-31.8. kirjasto on suljettu). Digitilan voi varata max kolmeksi tunniksi kerrallaan.

Varaajan on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä tilan varaajaksi käymällä pääkirjastossa, ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan. Alle 18-vuotiaan mukana on oltava rekisteröitymiskerralla huoltaja. Kirjastossa käynnin jälkeen varauksia voi tehdä itse.

Tilan ja laitteiden käyttö on maksutonta. Jos tarvitset opastusta digitointiin, sovi se henkilökunnan kanssa erikseen hyvissä ajoin ennen varattua aikaa.

Kaarinan pääkirjasto, Kaarina-talo, hiljainen tila AaviikkiHiljainen tila Aaviikki

Aaviikki on 6,5 m² kokoinen rauhallinen työskentely- ja opiskelutila kirjaston 2. kerroksessa. Tilassa on pöytä, tuoli ja pieni kirjastosaliin päin oleva ikkuna.

Voit varata tilan arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-15 (kesälauantaisin 1.6.-31.8. kirjasto on suljettu). Tilan voi varata max kolmeksi tunniksi kerrallaan.

Tilan käyttö on maksutonta.


Näin varaat

Tilat varataan osoitteessa www.flextila.com 

  • rekisteröidy varausjärjestelmän käyttäjäksi: tutustu käyttösääntöihin ja hyväksy ne
  • sähköpostiisi tulee vahvistuspyyntö, toimi siinä olevien ohjeiden mukaan
  • kun rekisteröitymisesi on vahvistettu, kirjaudu järjestelmään, valitse kaupungiksi Kaarina, valitse sopiva tila ja tee varaus
  • kun varauksesi on valmis, saat vahvistusviestin sähköpostiin. Viestissä on nelinumeroinen koodi, jolla pääset kulkemaan varattuun tilaan varausaikana 
  • kun varaat ensimmäistä kertaa joko digitilaa tai musiikkitilaa, klikkaa Pyydä varausoikeutta. Saat vastausviestissä sähköpostiisi ohjeet, miten varausoikeuden saa. Ohje myös yllä tilojen kohdalla.
  • jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, pyydä varaamiseen apua pääkirjastosta

Katso alla olevasta videosta, miten Flextilaan rekisteröidytään


Yhteystiedot ja saapuminen Kaarina-talolle.