Tarkenna hakua

Iltapäiväkerho Hovirinnan koulussa

Kaarinan kaupunki järjestää koulujen yhteydessä iltapäivä-toimintaa. 

Kaarinan kaupunki järjestää iltapäivätoimintapaikan kaikille annettuun määräaikaan mennessä Wilma-lomakkeella tai paperilomakkeella paikkaa hakeville 1. luokan oppilaille sekä 2.- 9. luokkalaisille erityisen tuen oppilaille.

Hakeminen

Tarkempia tietoja löydät iltapäiväkerhoon ilmoittautumisesta täältä. Hakemus iltapäiväkerhoon löytyy Koulutoimen lomakkeista. Se tulee toimittaa rehtorille allekirjoitettuna. Mikäli toiminnan piiriin hakeutuu enemmän lapsia kuin paikkoja voidaan järjestää, otetaan toimintaan ensin 1. luokan oppilaat ja 2.- 9. luokkien erityisen tuen oppilaat. Jos tämän jälkeen on paikkoja vähemmän kuin hakijoita, suoritetaan arvonta toimintaan hakeneiden 2. luokkalaisten oppilaiden kesken.

Iltapäiväkerhopaikan irtisanomisesta tulee ilmoittaa Rehtorille kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla.

Maksut

Iltapäiväkerhotoiminnasta peritään kuukausimaksu 110€ jokaiselta kuukaudelta, jona lapsi osallistuu iltapäivätoimintaan. Maksu voidaan periä kuukausimaksua alhaisempana tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Toiminta

Jokaisen koulun iltapäivätoiminnan laajuuteen ilmoittautuneiden lasten lisäksi vaikuttavat myös koululla tarjolla olevat tilat. Rehtori arvioi ohjaajien kanssa koulun tilat suhteessa hakijoihin ja jokaiselle ryhmälle muodostuu enimmäiskoko. Iltapäivätoimintaryhmät muotoutuvat joka koululle oman hakijatilanteen ja tilojen mukaan. Turvallinen toimintaympäristö on oleellinen asia. Ryhmäkoot tarkistetaan joka lukuvuosi ja tästä syystä on iltapäiväkerhoon haettava vuosittain uudelleen.

Iltapäiväkerho toimintaa tapahtuu koulun alueella koulupäivän päättymisen jälkeen aina kello 16.30 asti. Toimintaa tapahtuu pääasiassa ulkona, joten huoltajien on syytä huomioida oppilaan pukeutuminen sään mukaisesti. 

Iltapäiväkerhoon kuulu välipala. Mikäli oppilaalla on erityisruokavalio, tulee siitä ilmoittaa koulun keittiöön lomakkeella Erityisruokavaliolomake ja saate".

Kunta ei järjestä koulukuljetuksia kotiin iltapäivätoiminnasta.

Iltapäiväkerhon esite löytyy täältä.


After school club brochure is found here.