Tarkenna hakua

Kotimäen koulukirjasto

Littoisten lähikirjasto on päivisin Kotimäen oppilaiden koulukirjasto.

Kirjasto on oppilaiden käytössä tiedon etsimistä, kirjojen lainaamista ja palauttamista varten koulupäivinä maanantaista torstaihin. Kotimäen koululla toimii yläkoululaisten Asiakasraati, joka osallistuu kirjastonhoitajan kanssa kirjaston kehittämiseen.

Kirjastosta voi lainata kauno- ja tietokirjallisuutta, lehtiä, tietokonepelejä, äänikirjoja ja dvd-levyjä. Koulukirjastossa noudatetaan Kaarinan kaupunginkirjaston laina-aikoja. Lainan voi uusia kolme kertaa, ellei siitä ole varausta.

Oppilailla pitää olla kirjastokortti mukana aina kirjastossa asioidessa. Kirjastokortti on henkilökohtainen ja kortin haltija on vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Kirjastokortti on ilmainen.

Kirjaston tiloissa on käytössä neljä tietokonetta, hakupääte sekä lainaus- ja palautusautomaatit. Hakupäätettä voi käyttää aineiston etsimiseen ja varaamiseen.

Koulukirjaston palvelut ovat oppilaille maksuttomia. Oppilailta ei peritä myöhästymismaksuja eikä varausmaksuja. Palauttamaton, kadonnut tai turmeltu aineisto on kuitenkin aina korvattava.

Koulukirjastossa pätevät koulun järjestyssäännöt.

 
Kotimäen koulu