Tarkenna hakua

Kodin ja koulun yhteistyö

Oppilaan ja koulun parhaaksi

Toiminta:

Kuusiston koulun vanhempainyhdistyksen tavoitteena on olla aktiivisesti mukana järjestämässä oppilaille mukavaa toimintaa ja vaikuttaa positiivisesti koulun ja kotien väliseen yhteistyöhön sekä kouluympäristön ja –matkojen turvallisuuteen.  

 

Vanhempainyhdistys kerää toimintaansa varoja eri tavoin. Syksyisin olemme yleensä järjestäneet Empolassa tapahtuman, jonka yhteydessä on ollut lastentarvikkeiden kirpputori ja ohjelmaa lapsille koulun pihalla. Keväisen iltatapahtuman teema on vaihdellut vuosittain Naisten illasta puutarhaan, kesän juhliin ja hyvinvointiin. Yhdistykselle tulee rahaa myös jäsenmaksuista sekä vanhempainiltojen kahvituksista, joita olemme järjestäneet koulun pyynnöstä. Syksyllä 2016 alkoi uutuutena yhdistyksen järjestämä jooga-tunti torstaisin klo 20-21 Empolassa.   

 

Kertyneitä varoja olemme käyttäneet oppilaiden virkistystoimintaan, varustehankintoihin ja stipendeihin. Perinteeksi on muodostunut 1. luokan oppilaille järjestettävä pyöräkoulu kevätlukukauden lopulla, samoin kuin järjestää rahankeräys ruokailun jälkeen otettavia pastilleja varten. Lisäksi vanhempainyhdistys lahjoittaa kevätjuhlassa liikuntastipendejä 3.-5. luokka-asteen oppilaille. Kuudennen luokan päättäville oppilaille on jaettu ruusut ja paras keskiarvo on palkittu stipendillä. Koululle on hankittu mm. urheiluvälineitä koulun esittämien toiveiden perusteella. Lisäksi vanhempainyhdistys on organisoinut esimerkiksi koko koululle yhteisen retken Paimioon elokuvateatteriin, sponsoroinut teatteriesityksiä ja ajankohtaisia luentoja oppilaille ja vanhemmille.

 

Liity yhdistyksen jäseneksi:

Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Kuusiston koulun oppilaiden vanhemmat/huoltajat. Yhdistyksen jäsenyys ei velvoita mihinkään. Jäsenenä on mahdollisuus osallistua vuosikokoukseen ja asettua ehdolle hallitukseen. Yhdistyksen vuosikokous pidetään syksyllä toimintakauden alussa ja valittu hallitus kokoontuu sen jälkeen noin kerran kuukaudessa lukuvuoden ajan. Hallituksessa ollaan kaksi vuotta kerrallaan.

 

Hallitus 2016-2017: 

Kristiina Kurki, puheenjohtaja (kristiina.kurki@gmail.com)
Tuula Warnke, varapuheenjohtaja, buffet-vastaava
Krista Vellonen, rahastonhoitaja
Piia Mäkinen, sihteeri
Kaika Tenovuo, tiedotusvastaava
Saija Kivikankare-Hagström, tapahtumavastaava
Nina Stratos, joogavastaava

Mikko Haavisto

Jenni Kankainen

Eija Talo-Oksala, koulun edustaja

 

Tule mukaan apurinkiin:

Vanhempainyhdistyksen toimintaa pyörittävän hallituksen lisäksi otamme mielellään mukaan toimintaan vanhempia, jotka haluavat auttaa esim. leipomalla yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Jos sinulla on kiinnostusta tukea vanhempainyhdistyksen työtä sitoutumatta mukaan hallitukseen, apurien sähköpostilistalle ilmoittautuminen on hyvä vaihtoehto. Ringissä oleminen helppoa eikä se velvoita mihinkään. Sitä kautta saa tietoa tulevista tapahtumista ja voi ilmoittautua avuksi tapahtumiin. Lisätietoja saa Kristiinalta kristiina.kurki@gmail.com  

 

Yhdistys Facebookissa:

Yhdistykselle on luotu oma facebook-sivu, mikä löytyy hakusanalla Kuusiston koulun vanhempainyhdistys. Liity mukaan ja saat ajankohtaista tietoa toiminnasta ja tulevista tapahtumista!