Tarkenna hakua

Kuusiston koulun vanhempainyhdistys


Vanhempainyhdistyksen toiminta:

Kuusiston koulun vanhempainyhdistyksen tavoitteena on tarjota oppilaille mukavaa extraa koulukäynnin oheen yhteistyössä koulun kanssa. Se voi olla esimerkiksi retkiä, liikuntavälineitä, stipendejä tai luentoja. Haluamme vaikuttaa positiivisesti koulun ja kotien yhteistyöhön, kouluympäristön viihtyvyyteen sekä koulumatkojen tuvallisuuteen.

Vanhempainyhdistys kerää varoja toimintaansa monin eri tavoin. Viime vuonna järjestimme kolme erilaista tapahtumaa: joulumyyjäiset Empolassa marraskuussa, luistelutapahtuman Empon kentällä helmikuussa ja koko Kuusiston alueella pidetyn pihakirppispäivän toukokuussa. Yhdistyksen järjestämät joogatunnit jatkuvat Empolassa torstai-iltaisin klo 19-20 jo kolmatta lukuvuotta. Tapahtumien ja joogan lisäksi yhdistys saa rahaa toimintaansa jäsenmaksuista sekä järjestämällä kahvituksia vanhempainiltoihin.

Kertyneitä varoja käytetään sekä vuosittain toistuviin että kertaluonteisiin aktiviteetteihin ja hankintoihin. Viime toukokuussa koululaiset tekivät kevätretken maatalousmuseo Sarkaan Loimaalle. Edellisvuosina on käyty mm. tiedekeskus Heurekassa ja Paimion elokuvateatterissa. Lisäksi vanhempainyhdistys on hankkinut liikuntavälineitä ja soittimia koulun esittämien toiveiden perusteella. Vanhempainyhdistys maksaa perinteisesti 1.luokan oppilaille kevätlukukauden järjestettävän pyöräkoulun. Lisäksi vanhempain-yhdistys antaa kevätjuhlassa urheilustipendejä 3.-5.luokan oppilaille. 6.luokan päättäville oppilaille on jaettu ruusut sekä palkittu paras keskiarvo stipendillä. Näiden lisäksi yhdistys tukee 5.luokan oppilaiden leirikoulun korvaavaa retkeä. Vanhempainyhdistyksen vastuulla on myös järjestää rahankeräys ruokailun jälkeen otettavia pastilleja varten sekä valita koulukuvauksen suorittava yritys.


Yhdistyksen hallitus:

Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Kuusiston koulun oppilaiden vanhemmat/huoltajat. Yhdistyksen vuosikokous pidetään syksyisin lukukauden alussa ja siellä jäsenistöstä valittu hallitus kokoontuu se jälkeen noin kuusi kertaa lukuvuoden aikana. Hallituksessa ollaan kaksi vuotta kerrallaan.


Hallitus 2018-2019:

Kristiina Kurki, puheenjohtaja (kristiina.kurki@gmail.com)

Soile Ranne, varapuheenjohtaja

Jaana Seikkula, rahastonhoitaja

Mari Nuttunen, sihteeri

Saija Kivikankare-Hagström, tapahtumavastaava

Tuula Warnke, buffet-vastaava

Sari Högmander

Juha Ranne

Paula Tauriainen

Kristiina Toivonen/Eija Talo-Oksala, koulun edustajat


Tule mukaan vapaaehtoiseksi:

Otamme mielellään toimintaan mukaan vanhempia, jotka voivat olla satunnaisesti apuna esimerkiksi leipomalla myytävää yhdistyksen järjestämien tapahtumien buffetteihin. Jos sinulla on kiinnostusta tukea vanhempainyhdistyksen työtä sitoutumatta mukaan hallitukseen, voit ilmoittautua Kristiinalle/kristiina.kurki@gmail.com


Yhdistys Facebookissa:

Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja tulevista tapahtumista löytyy yhdistyksen omasta fb-ryhmästä ”Kuusiston koulun vanhempainyhdistys”.