Tarkenna hakua

Liikuntalinja


Valinta-aikataulu lukuvuodelle 2017-2018

Oppilaan kilpaurheilua tukeva liikuntalinja jatkuu Kaarinan Piispanlähteen koulussa lukuvuonna 2017 – 2018 (7. vuosiluokalla).

Kaarinalaiset hakevat Wilman lomakkeella, ulkopaikkakuntalaiset täyttävät oikeassa reunassa olevan hakemuslomakkeen ja toimittavat sen kouluun ohjeiden mukaisesti. 

Liikuntalinjalle hakevat pisteytetään neljän osa-alueen pohjalta. Maksimipistemäärä on 25 pistettä. Osa-alueet ja pisteet:

1.    Lajitesti/yleistesti (max. 10p.)

2.    Akatemian/liiton lausunto (max. 6p.)

3.    Valmentajan/seuran lausunto (max. 4p.)

4.    Todistuksen keskiarvo (max. 5 p.)

Koulu hankkii tarvittavat lausunnot. Jos koulusta ei ole saatu välitodistusta ennen hakuajan päättymistä, voidaan keskiarvo pyytää ilmoittamaan erikseen ennen valintojen suorittamista.

Haku alkaa 1.1.2017, päättyy 23.1.2017.
Infotilaisuus Piispanlähteen koululla (yläkoulu, Marsukatu 1, Kaarina) ke 4.1.2017 klo 18.

Testit:

Jalkapallotesti ke 1.2.2017 klo 12-14, Impivaaran jalkapallohalli, Turku
Jalkapallon varatesti ke 8.2 klo 12-14

Yleistesti to 26.1 klo 8.30- (15), Kupittaan urheiluhalli, Turku
Yleistestin varatesti ti 14.2.2017 klo 12-14

Koripallo: pe 27.1. klo 11.30-(14) Piispanlähteen yläkoulun sali, Marsukatu 1

Muodostelmaluistelu: to 2.2. klo 8-9 Varissuon jäähalli, Turku

Huom! Yleistestin kellonaika on muuttunut.

Tiedustelut Pertti Sahlberg 040-1490572.


Varapäiviä käytetään vain perustellusta syystä, esim. sairastuminen.


Välipalaa kannattaa varata testipäivänä mukaan.


Testien ja lausuntojen jälkeen valintaryhmä kokoontuu tekemään esityksen linjalle valittavista oppilaista.

Liikuntalinjalaisille järjestetään opetussuunnitelman mukaisen liikunnan lisäksi kullakin vuosiluokalla 2h/vko valinnaista liikuntaa, joka on osa oppilaan valinnaisuutta. Heille myös mahdollistetaan aamuharjoittelu torstaisin klo 8-10.

Torstain aamuharjoituksista vastaavat urheiluseurat. Tämänhetkiset yhteistyöseuramme Kaapo (jalkapallo), Ura Basket (koripallo) sekä Kaarinan taitoluistelijat (muodostelmaluistelu) pyörittävät aamuharjoituksiaan jo rutiinilla. Mahdollisten lentopalloilijoidenkin aamuharjoituksiin ollaan Littoisissa oltu valmiudessa LTU:n toimesta. Edellä mainittujen lajien ulkopuolelta tulevien urheilijoiden aamuharjoitteleminen katsotaan tapauskohtaisesti. Päävastuu niissäkin on seuroilla/valmentajilla. Joissain tapauksissa on aamuharjoittelu toteutettu oppilaan toimesta itsenäisesti omalta valmentajalta saatujen ohjeiden mukaisesti.

Valinnaisesta liikunnasta vastaa koulu. Toimintaa ja sisältöjä kehitetään ja toteutetaan kuitenkin yhteistyössä seurojen kanssa. Valinnaisen liikunnan sisällöissä painotetaan liikunnallisia taitoja ja ominaisuuksia, jotka kehittävät urheilijan monipuolisuutta yleisvalmennuksellisesta näkökulmasta.