Tarkenna hakua

Kaarinan kulttuurireitit

Kulttuurin, kuntoilun ja ulkoilun yhdistäminen onnistuu Kaarinan kulttuurireittejä avuksi käyttäen. Kotikaupunki tulee entistä tutummaksi ja historiastakin saattaa jotain jäädä mieleen. Raitis ilma virkistää ja kroppakin kiittää.

Karttoihin merkityt reitit vaihtelevat pituudeltaan. Voit myös tehdä omat reittivalinnat kohteiden välille tai kulkea vain osan reitistä. 

Kaarinan kulttuurireitti on pituudeltaan noin 5,5 kilometriä ja Piikkiön noin 8 kilometriä. Reitit on toteutettu Google maps -ohjelmalla, joten voit seurata niitä älypuhelimellasi.

Kaarinan kulttuurireitti
Piikkiön kulttuurireitti

Kuusiston kulttuurikohteet löytyvät Linnanrauniontien varrelta. Kaarinan keskustasta ensimmäiseen pisteeseen eli Kuusiston kirkkoon on matkaa 4 kilometriä. Kirkolta linnanraunioille matkaa on viitisen kilometriä. Kuusisto on pyöräilymatkan päässä. Viimeistään kartanon viereiseltä parkkipaikalta kannattaa autollakin kulkeneiden jalkautua nauttimaan luonnosta ja historiasta.

Kuusiston kulttuurikohteet

Littoisissa Verkatehtaan ympäristöön voi tutustua omatoimisesti virtuaalisen verkapolkujen avulla. Polkujen toteutuksesta vastaa kyläyhdistys Emma ja Anselmi.

Virtuaaliset verkapolut