Tarkenna hakua

Oma ääni kuuluviin - 2018 teemana musiikki

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. 

2018 Sounds

Sounds -tapahtumaan voivat osallistua kaikki 10 - 20 vuotiaat musiikin harrastajat. Varsinais-Suomen aluetapahtuma järjestetään klassisen musiikin osalta Turussa 18.3. ja kansan- ja rytmimusiikin osalta Salossa 24.3. Osallistuvissa ryhmissä on oltava vähintään 3 henkilöä. Aluetapahtumaan ei ole osallistumismaksua.

Aluetapahtumien mielenkiintoisimmat ryhmät lähetetään valtakunnalliseen tapahtumaan, joka järjestetään Mikkelissä 25. - 27.5. Kaarinan kaupunki tukee valtakunnalliseen tapahtumaan osallistuvia.


2017 Moves

Valtakunnalliseen tapahtuma järjestettiin Rovaniemellä 26. - 28.5.2017. Kaarinasta tapahtumaan osallistuis Tanssistudio Pointin ryhmä.

2016 Teatris

Valtakunnallinen tapahtuma järjestettiin Vaasassa 27. - 29.5.2016. Kaarinan nuorisopalveluiden Joo-teatteri palkittiin tapahtumassa kannustusstipendillä.

2015 Sounds

Valtakunnallinen Sounds järjestettiin Porvoossa 15. - 17.5.2015. Kaarinasta tapahtumaan osallistuivat KvaMu-kvartetti ja Kaarinan lukion rokkibändi.

Kansainvälinen Nuori Kulttuuri

Kansainvälinen Nuori Kulttuuri tukee Nuori Kulttuuri –tapahtumiin osallistuneiden nuorten kulttuuriryhmien esiintymismatkoja ulkomaille. Ohjelma kannustaa taitelijaryhmiä aktivoitumaan ja etsimään itselleen mieluisia esiintymismahdollisuuksia.

Ohjelman kautta nuoret saavat kansainvälistä esiintymiskokemusta, tapaavat muiden maiden samaa lajia harrastavia nuoria sekä kehittyvät itse lajinsa harrastajina. Avustuksia myönnetään tasapuolisesti eri taide- ja kulttuuriryhmille ja eri maihin suuntautuviin matkoihin.

Avustuksia myönnettäessä huomioidaan erityisesti esiintymisten määrä ja näkyvyys matkan aikana. Ohjelman kautta ei tueta kahdenvälisiä tapaamisia tai esimerkiksi tutustumis- ja opintomatkoja.

Myönnettävä avustus on harkinnanvarainen. Avustuksen suuruuteen vaikuttaa nuorten määrä, esiintymismatkan ohjelma, kohdemaa sekä matkakustannukset. Avustuksella ei ole tarkoitus rahoittaa kaikkia esiintymismatkan kuluja.

Tukea haetaan Nuori Kulttuuri –säätiöstä. Lisätietoja saat nettisivuilta www.nuorikulttuuri.fi.