Tarkenna hakua

Emilia Rissanen

pasuuna ja muskari

Rissanen.jpg

Aloitin matalien vaskien soiton 9-vuotiaana Keski-Pohjanmaan konservatoriossa. Tenori- ja baritonitorven kautta löysin pasuunan.

Opiskelin Lahden ammattikorkeakoulussa musiikinlaitoksella varhaisiän musiikkikasvattajaksi sekä Vesa Lehtisen johdolla pasuunaopettajaksi. Olen osallistunut mm. Jonas Bylundin, Lisa Albrechtin, Abbey Conantin ja Ingemar Roosin mestarikursseille.

Suomen Pasuuna- ja Tuubaseuran hallituksen jäsen olen ollut jo usean vuoden ajan ja pyrkinyt levittämään matalien vaskien ilosanomaa!

Olen soittanut mm. Lahden Kaupunginorkesterissa, Lahden kaupunginteatterissa, Kauniaisten sinfoniaorkesterissa sekä useissa eri puhallinorkestereissa ja  big bandeissa.

Olen osallistunut useisiin Elina Kivelä-Taskisen rytmiikkakoulutuksiin, sekä muihin varhaisiän musiikkikasvattajien koulutuksiin vuosien varrella.

Olen toiminut pasuuna- ja muskariopettajana Limingan musiikkileirillä ja olen toinen lasten- ja nuorten vaskileirin perustajajäsenistä.

Tällä hetkellä työskentelen Itä-Helsingin musiikkiopistossa pasuuna- ja tenoritorviopettajana, sekä musiikkileikkikoulun opettajana. Toimin myös vaskipedagogiikan varhaisopetuksen kouluttajana, sekä varhaisiän musiikkikasvatuksen kouluttajana yhteistyössä Avain-säätiö