Tarkenna hakua

Nugipagu-logokisan ohjeet ja säännöt

Kilpailu on suunnattu kaarinalaisille nuorille. 

Kilpailun järjestäjä ja palkinnot 

Nugipagun logokilpailun järjestää Kaarinan nuorisopalvelut, kilpailuaika on 28.1.-28.2.2019. Kilpailun voittajasta päättää raati, johon kuuluvat nuorisopalveluiden henkilökunta.

Kilpailun voittaja saa Nugipagun käyttöönsä yhdeksi päiväksi kesällä 2019, ja päivä sovitaan voittajan kanssa erikseen. Päivä vietetään Nugipagun toiminta-aikana sekä –alueella. Lisäksi voittaja pääsee elokuviin kavereidensa kanssa (max. 6 hlö).

Kilpailun voittaja ja mahdollisten lohdutuspalkintojen saajat julkistetaan kaupungin kotisivuilla. Palkintojen saajille ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti.

Kilpailun tarkoitus

Kilpailulla etsitään Nugipagulle uutta logoa, joka kuvastaisi hyvin liikkuvaa nuorisotilaa ja nuorten maailmaa. Kuvassa voi olla mainintana auton nimi Nugipagu, mutta se ei ole pakollinen. Voittajalogo painetaan Nugipagun kylkiin ja sitä voidaan käyttää Nugipagun omaan viestintä- ja markkinointikäyttöön.

Kilpailutyöt 

Kilpailuun osallistutaan omatekoisilla töillä, joita ei ole aiemmin julkaistu ja tekijällä on oltava siihen täydet oikeudet. Työn tulee olla osallistujan itsensä tekemä.

Kilpailutyön toimittaminen

Kuvat/logot voi toimittaa: 

A. Sähköpostilla tiina.toivola(at)kaarina.fi tai Whatsappilla 050 314 6022

  • kirjoita viestikenttään oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • kuvien tulee olla jpg-muodossa

TAI 

B. Paperisena suoraan nuorisotyöntekijällesi

  • liitä mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi/sähköpostisi

Kuvien käyttöoikeus 

Kaarinan kaupunki saa kilpailukuviin ja -logoihin täydet oikeudet ja voi ilman erillistä korvausta käyttää niitä omassa viestinnässään ja markkinoinnissa verkossa (kotisivut, matkailusivut, sosiaalinen media, verkkojulkaisut) sekä printtimateriaaleissa.

Kaarinan kaupunki ei myy kuvia kolmansille osapuolille.