Tarkenna hakua

Katto pään päällä ja seinätkin ympärillä

Nuorisotilat, leirialueet ja liikuntatilat ovat kaarinalaisten nuorten ja nuorisotoimintaa järjestävien tahojen käytössä. Urheiluseurojen arkikäyttö nuoriso- ja liikuntatiloissa on maksutonta. Hakuaikoja kannattaa seurata, mutta vapaita vuoroja voi kysyä tiloista milloin vain.

Nuorisotiloista voi anoa kokoontumis- tai harjoitusaikaa omalle ryhmälle. Esimerkiksi Vaparista löytyy tilava sali esiintymislavoineen, bändihuone, harjoitustilat tanssiin, kamppailulajeihin, yleisurheiluun ja ammuntaan. Yleisesti nuorisotilat soveltuvat parhaiten erilaiseen kerhotoimintaan.

Vuolahden leirialue on ryhmien käytössä ympäri vuoden. Päärakennuksessa on keittiö ja tupa, majoitusmökeistä löytyy sänkypaikka parillekymmenelle, aittaan mahtuu majoittumaan toinen mokoma. Löylyt rantasaunalla kruunaa koulutus- tai leiripäivän.

Vaparin liikuntatilojen lisäksi harjoitusvuoroja voi anoa Littoisten Monitoimitalolta, Keskusliikuntapuistosta ja koulujen liikuntasaleista. Lisätietoa liikuntatiloista löydät kaupungin sivujen liikunta ja ulkoilu -osiosta.