Tarkenna hakua

Avustukset

Kaarinan liikuntapalvelut jakaa vuosittain avustuksia kaarinalaisille urheiluseuroille ja muille yhdistyksille. Kaupungin sisä- ja ulkoliikuntatilat ovat maksutta kaarinalaisten seurojen ja yhdistysten aktiivisessa käytössä. Mahdollisesti vapaaksi jääviä vuoroja jaetaan myös muille yhteisöille.

Avustukset ja vuorot liikuntapaikkojen käyttöön jaetaan hakumenettelyn kautta. Oikeasta palkista löytyy kaikki ohjeet ja lomakkeet avustusten ja vuorojen hakua varten. Ohjeita ja lomakkeita on saatavissa myös Kaarinan palvelupisteistä. 

Avustusten hakuaikataulua on muutettu kevään 2020 osalta. Uusi määräaika kulttuurin, liikunnan, nuorisojärjestöjen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen toiminta-avustushakemuksille on keskiviikko 6.5.2020 klo 12. Liitteitä voi toimittaa vielä määräajan jälkeen aina avustusten maksamiseen saakka.

Päätökset avustuksista tehdään touko- ja kesäkuun lautakunnissa, ja kaikki yhdistykset saavat tiedon avustuspäätöksistä kesäkuun loppuun mennessä, mikäli lautakuntien kokoukset vaan on mahdollista pitää.

Yhdistykset, joille koituu taloudellisia huolia määräpäivän siirrosta, voivat olla aiheesta yhteydessä suoraan siihen yksikköön, josta ovat toiminta-avustusta hakemassa.

Avustushakemukset toimitetaan kunkin avustuksen sivuilla olevien ohjeiden mukaan.