Tarkenna hakua

Visiitin kuntosali, esteetön

Esteetön kuntosali Visiitti on suunnattu ikääntyneille sekä erityisryhmille.
Osoite on 
Rantayrttikatu 1, Voivala 

**********************************************************

Koronavirustilanteeseen varautumisen vuoksi  on Visiitin kuntosali suljettu ennakoivana toimena toistaiseksi. Pahoittelemme asiaa ja toivomme ymmärrystä tilanteen suhteen.

**********************************************************

Visiitin kuntosali

Omaishoidon tukikeskus Visiitin kuntosali on tarkoitettu toiminta- ja liikuntakyvyltään heikentyneille ikääntyneille/ vammaisille/pitkäaikaissairaille henkilöille, jotka tarvitsevat esteetöntä ja helppokäyttöistä kuntosalia. Lisäksi salia voivat käyttää 65 vuotta täyttäneet, Kaarinan kaupungin henkilökunta (vapailla vuoroilla). Katso myös kohta "maksuton".

Ohjatut vuorot

Ohjatut vuorot ovat niitä harjoittelijoita varten, jotka tarvitsevat apua harjoittelussaan.  Ohjattuihin vuoroihin erillinen ilmoittautuminen.  Ota tarvittaessa yhteyttä ikäihmisten palvelujen fysioterapeuttiin 050 306 4930/ 050 373 2899 tai erityisliikunnan suunnittelijaan, p. 050 373 2641. Kertaluontoinen ohjaus ja neuvonta on maksutonta.

Mikäli tarvitset yleisluonteista ohjausta ikääntyneen kuntosaliharjoitteluun/ laitteiden käyttöön: Wertaisliikuttajien ohjaama maksuton laiteohjaus on tiistaisin klo 15- 16.30 (syys- ja kevätkaudella). Ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Aukioloajat

Visiitin kuntosali on auki vuoden jokaisena päivänä, klo 8- 20. Talosta tulee olla ulkona klo 20.15 mennessä. Iltaisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin kulku on omaishoidon tukikeskuksen pääoven kautta, muulloin myös alaovesta.
Miesten- ja naisten pukuhuoneissa sijaitsevien pukukaappien lisäksi kuntosalin käytävällä on pientavarasäilytykseen arvotavaralokerikko mikä toimii 1€ kolikolla. Kolikko palautuu asiakkaalle  takaisin lokerikon avaamisen jälkeen.

KS KEVAT -20_1.jpg


Aikataulussa muutokset mahdollisia.  Seuraa muutoksista ilmoittelua Visiitin kuntosalin ilmoitustaululla.   

Visiitin kuntosalin käyttömaksut

Visiittikortti  kevätkausi 1.1.- 30.6. tai syyskausi 1.7.-31.12.
Kaarinalaisille eläkeläisille, pitkäaikaissairaille  ja erityisryhmiin kuuluville 35€/ kausi
Ulkopaikkakuntalaisille  em. perustein 40€/ kausi
                             
65+ kortti
65- vuotta täyttäneille kaarinalaisille. 70 €/ vuosi (kortin
lunastus 5€). Vuosihinta alenee jäljellä olevien kalenterikuukausien mukaan (6€/ kk). Myynti myös uimahallilla.
Ei oikeuta ammattilaisten ohjaamiin vuoroihin.

Kaarinalaisille omaishoitajille ja -hoidettaville;
Omaishoidon tukikeskus Visiitin, Kaarinan kaupungin palveluasumisen ja kotihoidon, Tiklin asiakkaille, veteraanitunnuksen omaaville ja heidän puolisoilleen sekä Visiitin vapaaehtoisille ja Visiitin kuntosalilla toimiville Wertaisliikuttajille kuntosalikäynti on maksuton

Myyntipaikat
Kaarina-talo (Fiskari), Lautakunnankatu 1, p.02 588 4010 ja
palvelupiste Piikkiön kirjastossa, Hadvalantie 9, p.02 588 4020