Tarkenna hakua

Visiitin kuntosali, esteetön

Esteetön kuntosali Visiitti, Rantayrttikatu 1, on suunnattu ikääntyneille sekä erityisryhmille.

Visiitin kuntosali

Omaishoidon tukikeskus Visiitin kuntosali on tarkoitettu toiminta- ja liikuntakyvyltään heikentyneille ikääntyneille/ vammaisille/pitkäaikaissairaille henkilöille, jotka tarvitsevat esteetöntä ja helppokäyttöistä kuntosalia. Lisäksi salia voivat käyttää 65-vuotiaa täyttäneet, Kaarinan kaupungin henkilökunta (vapailla vuoroilla). Katso myös kohta "maksuton".

Ohjatut vuorot ovat niitä harjoittelijoita varten, jotka tarvitsevat apua harjoittelussaan.  Ohjattuihin vuoroihin erillinen ilmoittautuminen.  Ota tarvittaessa yhteyttä ikäihmisten palvelujen fysioterapeuttiin 050 306 4930/ 050 373 2899 tai erityisliikunnan suunnittelijaan, p. 050 373 2641. Kertaluontoinen ohjaus ja neuvonta on maksutonta. Mikäli tarvitset yleisluonteista ohjausta ikääntyneen kuntosaliharjoitteluun/ laitteiden käyttöön: Wertaisliikuttajien ohjaama maksuton laiteohjaus tiistaisin klo 15- 16.30 (syys- ja kevätkaudella). Ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Visiitin kuntosali on auki vuoden jokaisena päivänä, klo 8- 20. Talosta tulee olla ulkona klo 20.15 mennessä. Iltaisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin kulku on omaishoidon tukikeskuksen pääoven kautta, muulloin myös alaovesta. Miesten- ja naisten pukuhuoneissa sijaitsevien pukukaappien lisäksi kuntosalin käytävällä on pientavarasäilytykseen arvotavaralokerikko mikä toimii 1€ kolikolla. Kolikko palautuu asiakkaalle  takaisin lokerikon avaamisen jälkeen. Tietoa aikatauluista Visiitin kuntosalin ilmoitustaululla ja palvelupisteistä. 

Aikataulussa muutokset mahdollisia.  Seuraa muutoksista ilmoittelua Visiitin kuntosalin ilmoitustaululla.


Visiitin kuntosalin käyttömaksut:

Visiittikortti  kevätkausi 1.1.- 30.6. tai syyskausi 1.7.-31.12.
-  Kaarinalaisille eläkeläisille, pitkäaikaissairaille  ja erityisryhmiin kuuluville,   35€/ kausi
- ulkopaikkakuntalaisille  em. perustein 40€/ kausi

Visiitin kuntosali syksy 2019                                                                                                                                                
65+ kortti
Huom: Ei oikeuta ammattilaisten ohjaamiin vuoroihin.
- 65- vuotta täyttäneille kaarinalaisille. 70 €/ vuosi (kortin
lunastus 5€). Vuosihinta alenee jäljellä olevien kalenterikuukausien mukaan (6€/ kk). Myynti myös uimahallilla.

Maksuton kaarinalaisille omaishoitajille ja -hoidettaville, Omaishoidon tukikeskus Visiitin, Kaarinan kaupungin palveluasumisen ja kotihoidon, Tiklin asiakkaille, veteraanitunnuksen omaaville ja heidän puolisoilleen sekä Visiitin vapaaehtoisille ja Visiitin kuntosalilla toimiville Wertaisliikuttajille.

Myyntipaikkoina:
Kaarina-talo (Fiskari), Lautakunnankatu 1, p.02 588 4010 ja
palvelupiste Piikkiön kirjastossa, Hadvalantie 9, p.02 588 4020