Tarkenna hakua

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen lukukauden 2019 -2020 opiston kursseille avautuu 9.8.2019 klo 08.00. Ilmoittautua voi internetissä tai puhelimitse.

Kurssitarjonta 2019-2020

Työvuoden 2019-2020 kursseihin pääset tutustumaan vieressä olevasta nettivaraus linkistä. 
Kursseja voi myös vielä tulla lisää. Näistä lisäyksistä ilmoitamme näillä www-sivuilla sekä FB-sivuillamme että Kaarinan kaupungin info liitteessä.

Opinto-oppaan näköispainos

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan 2019-2020 Opinto-oppaaseemme. Linkki vie sinut Issuu palveluun ja avaa julkaisumme sinulle siellä. Tässä linkki Opiston kurssijulkaisu Issuu palvelussa.

Opinto-ohjelman jakelu

Opinto-ohjelma jaetaan elokuun 2019 alussa niihin kaarinalaisiin kotitalouksiin, joissa ei ole mainosjakelukieltoa. Mainosjakelukiellossa olevat kotitaloudet voivat noutaa opinto-ohjelman palvelupisteistä (Kaarina ja Piikkiö), Kaarinan pääkirjastosta, uimahallilta ja Vaparilta sekä Littoisten monitoimitalolta elokuun puolivälin jälkeen.

Ilmoittautuminen aikuisten kursseille

Aikuisten kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon internetissä opinto-ohjelmaan merkittyyn kurssikohtaiseen määräaikaan mennessä. Ilmoittautua voi ympäri vuorokauden www-osoitteessa: www.kaarina.fi/kansalaisopisto > Ilmoittautuminen (tai https://www.opistopalvelut.fi/kaarina/index.asp). Mikäli käytössä ei ole internet-yhteyttä, kursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse arkipäivisin toimistoaikaan, p. (02) 588 2040.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Opintoryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautua voi niin kauan kuin opintoryhmässä on tilaa. Opintoryhmän täytyttyä on mahdollista ilmoittautua varasijalle.
Peruuttamaton ja maksamaton kurssipaikka on perintätoimikelpoinen.
Maksumuistutuksesta perimme 5€/kurssi. Jos vanha kurssimaksu on maksamatta, emme ota uudelle kurssille.
Ilmoittautuminen lukukauden kursseille alkaa sekä internetissä että puhelimitse (p. (02) 588 2040) 9.8.2019 klo 08:00.
Poikkeus: Kielten jatkoryhmiin voit ilmoittautua jo 1.8.2019 klo 08.00 alkaen internetissä toimivassa nettivarausjärjestelmässä.

Muistutamme että aikuisten kurssien ikäraja on 16v kurssin aloitushetkellä. Poikkeuksia voi tiedustella opiston toimistolta. 

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten kursseille

Sekä lasten musiikinryhmä- että yksilöopetukseen voit nyt ilmoittautua helposti internetissä. Yksilö-opetuksen tarkka opetusaika sovitaan opettajan kanssa ensimmäisellä soittokerralla. Tarkemmat ohjeet kurssikohtaisissa ilmoitusteksteissä.

Samat nettiosoitteet kuin on mainittuna yllä aikuisten kurssien kohdalla. Linkki varausjärjestelmään tämän sivun oikeassa palstassa.