Tarkenna hakua

Kaarina-talo

Kaarina-talo kaupungin ytimessä, osoitteessa Lautakunnankatu 1, on meidän kaikkien yhteinen tiedon, asioinnin ja viihtymisen keskus. Uusi pääkirjasto, palvelupiste Fiskari ja lounaskahvila odottavat sinua! Kaarina-talon edustan ja torin valmistumista joudumme vielä odottamaan: talon eteen valmistuu ensin väliaikainen pysäköintialue. Ympäristön rakennustyöt valmistuvat suunnitelmien mukaan vuonna 2020.

Meidän Kaarina-talo

Kaarina-taloKaarina-talo on monen toimijan monitoimitalo. Kaarina-talossa voit käyttää kirjaston palveluja, asioida palvelupiste Fiskarissa, kahvistella tai lounastaa sekä nauttia näyttelyistä ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta Kaarina-salissa ja koko tilassa. Tulevista tapahtumista saat lisätietoa alla olevasta kohdasta Tapahtumat.

Kaarina-salia sekä kokous- ja harrastustiloja voi varata sähköisen varauskalenterin kautta

Kokoustilojen käyttöä rajoittaa ensi alkuun vuonna 2018-19 virastotalossa tehtävä remontti. Talon käyttö ja tapahtumat muotoutuvat kävijöiden mukaan: tule tekemään meidän Kaarina-taloa.

Kaarina-talon palvelut

Pääkirjasto

Avoinna ma-pe 9-19, la 10-15 (kesälauantait suljettu 1.6.-31.8.)

Yhteystiedot

Tilat ja palvelut

Palvelupiste Fiskari

Palvelupiste Fiskari on avoinna ma-pe klo 9-19.

Fiskari on monen palvelun paikka, jossa voit hoitaa samalla käynnillä useita asioita:

Palvelupiste Fiskari on Kaarinan virallinen matkailuneuvontapiste- kansalaisopiston kurssi-ilmoittautumiset
- kaupungin lähettämien laskujen maksut
- asumisoikeusasuntojen järjestysnumerot
- seudullisen liikenteen Föli-korttien osto ja lataus
- Kaarina-Teatterin ja Saaristo Openin liput
- tori-, vene- ja viljelypaikkojen varaukset
- matkailuasiat: Fiskari on kaupungin virallinen matkailuneuvontapiste

Palvelupiste Fiskari ja kirjasto tekevät tiivistä yhteistyötä. Osan Fiskarin palveluista saat myös kirjaston 1. kerroksen infotiskiltä: laskujen maksut, Föli-korttien lataukset sekä Kaarina-Teatterin ja Saaristo Openin liput. Fiskarin tiskillä taas voit maksaa kirjaston maksuja tai hoitaa kirjastokorttiin liittyviä asioita.

Kaupungin hallinnon palvelut

Kaarina-talon kolmannessa kerroksessa työskentelevät kaupungin johto (kaupunginjohtaja ja palvelualuejohtajat), talous- ja hankintapalvelut sekä sivistyspalveluiden hallinto. Tapaamisista on hyvä sopia etukäteen joko ottamalla yhteyttä johdon sihteeri Terhi Jerkkuun terhi.jerkku(at)kaarina.fi, puh. 050 314 0905 tai suoraan henkilöön itseensä.

Kahvila-Ravintola Huikopala

Kahvila-Ravintola Huikopala on avoinna tavallisesti pääkirjaston aukioloaikojen mukaan, katso lounaslista ja poikkeavat aukiolot yrityksen kotisivuilta

Kaarina-talon tilat

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. Kaarina-talon opastekarttaKaarina-sali ja kokoustilat

Kaarina-salia ja kokoustiloja voi varata sähköisen järjestelmän kautta. Osa tiloista on maksullisia. Varausjärjestelmässä on tiedot tiloista kuvien kera. Alla olevassa liitteessä on varausohjeet ja kooste Kaarina-talon tiloista.


Kaarina-talon tilat on nimetty kaarinalaisten, merellisten paikannimien mukaan. Lisätietoja saat kartastaKirjaston varattavat tilat

Pääkirjaston tiloissa voit musisoida, kokoustaa, digitoida ja työskennellä omassa rauhassa. Tutustu ja varaa

Klikkaamalla pohjakuvaa saat sen suuremmaksi.

Näyttelyt ja tapahtumat

Näyttelyt

Kaarina-talossa on näyttelytilaa kahdessa kerroksessa. Näistä ja kaupungin muistakin näyttelyistä saat lisätietoa kaarina.fi/nayttelyt

Tapahtumat

Kaarina-salin lisäksi talossa tapahtuu joka puolella. Tapahtumarikkaan avajaiskevään jälkeen vauhti vain kiihtyy, lue kulttuuri- ja kirjastopalveluiden syksyn tapahtumista sähköisestä esitteestä. Tapahtumista ilmoitetaan myös kaupungin tapahtumakalenterissa, koteihin jaettavassa tiedotusliitteessä sekä sosiaalisessa mediassa.

Klikaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi. Kaarinan keskustan pysäköintitilanne 2018Kulku Kaarina-taloon ja pysäköinti

Kaarina-talo rajoittuu sekä Lautakunnankatuun että Oskarinkatuun. Kulku talolle saattaa vaihdella lähiympäristössä tehtävien rakennustöiden vuoksi. Käyntiosoite on Lautakunnankatu 1 ja lähimmille pysäköintialueille ajetaan tällä hetkellä joko Lautakunnankadun tai Puntarinkadun kautta. Pysäköintitilaa on myös Oskarinkadun puolella. Jalankulku taloon pyritään pitämään auki koko ajan Oskarinkadulta, -aukiolta ja Lautakunnankadulta päin.

Invapysäköintipaikat ovat talon Lautakunnankadun puoleisella pysäköintialueella, niiden edestä löytyvät myös pyörätelineet.  

Lähin seudullisen liikenteen pysäkki on Pyhän Katariinan tiellä, lisätietoja Fölistä

Muut julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat Kaarina-talon läheisyydessä Uudenmaantiellä (tie 110). 

Tutustu rakentamisen aikaisiin pysäköintijärjestelyihin, klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.

WiFi - langaton verkko

Kaarina-talossa on langaton verkko kaarina_vieras
Pääset verkkoon salasanalla Kaarina!

Näin Kaarina-talo rakentui, lue blogia tai katso video alla.