Tarkenna hakua

Esityslistat ja pöytäkirjat

Kaarinan kaupunginvaltuuston, -hallituksen sekä lautakuntien kokousten esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan liitteineen. Kaarinan asianhallintajärjestelmä on vaihtunut 1.1.2019, joten toistaiseksi esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät kahden eri linkin takaa.


Esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät kahdesta eri osoitteesta: järjestelmä on vaihtumassa

Esityslistat ja pöytäkirjat: 1.1.2019 alkaen kaupunginvaltuusto, kaupunginhallitus, tarkastuslautakunta, keskusvaalilautakunta, ryhmäpuheenjohtajien toimikunta. 1.3.2019 alkaen muut toimielimet.

Esityslistat ja pöytäkirjat: Ennen 1.3.2019 pidettyjen lautakuntien kokousten pöytäkirjat ja kaikkien toimielimien vuosien 2017 ja 2018 pöytäkirjat.

Kaupunginvaltuuston, -hallituksen ja lautakuntien kokousten esityslistat julkaistaan noin neljä päivää ennen kokousta. Kun kokouksen pöytäkirja on valmistunut,  esityslista poistetaan sivuilta.

Pöytäkirjat ovat luettavissa verkosta kahden vuoden ajalta. Vanhemmat pöytäkirjat saatte pyydettäessä kirjaamosta.

Viranhaltijapäätökset

Virkavalinnat (vain viranhaltijapäätökset)

Katseluun tarvittavat ohjelmat 

Esityslistojen ja pöytäkirjojen katseluun tarvitset työasemallesi Word, Excel ja Adobe Acrobat -ohjelmat. Jos työasemallesi ei ole asennettu näitä ohjelmia, voit ladata Word, Excel ja Adobe Acrobat -dokumenttien ilmaiset katseluohjelmat työasemallesi alla olevista linkeistä: